E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım benim sormak istediğim sizlere yumurtalık takibi nasıl oluyor ve sonuç ne kadar alınıyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar işallah istediğiniz bebişleriniz gelir.bende 5 yıldır istiyorum yumurta takibi,çatlatma iğneleri ne yaptıysam fayda etmedi.bu ay 2 tane yumurtam büyümüştü.ne zorluklarla büyüyolar.dr.ümitli konuştu ama yine regl olacam karnımdan hissediyorum.çok canım sıkkın.eşim kabul etmek istemiyor.her ay bu ay tamam diyor ama hep sonu hüsran.şunuda biliyorumki ne olursa olsun nasipte olmayınca olmuyor.her negatif sonuçla çok ağlıyorum.ne bileyim artık tükeniyorum.allahtan ümit kesilmez ama artık ümidim kalmadı.bu gidişle hamile kalmak hayal galiba.Rabbim tüm istiyenlere burdaki herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canım daha çok yenisin.olur merak etme.benimde 1 kez proloktin yüksek çıkmıştı adet olunca normale dönmüştü.canım bide hani yaşın çok geçmemişse bakmıyolar.eğer yaşın 35 üstündeyse o zaman bakılıyo.çünkü artık bebiş olma sınırı.görümcem 35 yaş üstünde sürekli tahlil filan yapılıyodu.bende hiç yapılmadı.yinede bi doktoruna söyle.tabi senin doktorun benimki gibi laf söyletmiyosa bilemem.benim sen bana onları söyleme ben biliyorum diyor hep.o yüzden hiç bişey demiyorum.bu ay ilk kezmi istiyosun.bide pko yok dimi sende.genelde pkolularda prolaktin yüksek çıkıyo.allah yardımcın olsun.stres yapma olur.:1no2:
arkadaşlar işallah istediğiniz bebişleriniz gelir.bende 5 yıldır istiyorum yumurta takibi,çatlatma iğneleri ne yaptıysam fayda etmedi.bu ay 2 tane yumurtam büyümüştü.ne zorluklarla büyüyolar.dr.ümitli konuştu ama yine regl olacam karnımdan hissediyorum.çok canım sıkkın.eşim kabul etmek istemiyor.her ay bu ay tamam diyor ama hep sonu hüsran.şunuda biliyorumki ne olursa olsun nasipte olmayınca olmuyor.her negatif sonuçla çok ağlıyorum.ne bileyim artık tükeniyorum.allahtan ümit kesilmez ama artık ümidim kalmadı.bu gidişle hamile kalmak hayal galiba.Rabbim tüm istiyenlere burdaki herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canım adet gününün 2. günü önce hormon testleri yapılıyor ve hormon değerleri kontrol ediliyor...
sonra klomen yada benzeri bir ilaçla.. yumurta takibe alınıyor 19mm e ulaştığında yada geçtiğinde...
çatlatma iğnesi vuruluyor....ve ilişki için gün veriliyor...
ve tekrar dr gidiyorsun.. ve inşallah.. hayırlı sonuçlara ulaşıyorsun..
ben de tutmadı ama dilerim sende tutar.. hayırlısı olsun...
canım bişey sorucam ya banada doktorum hormon testi için adetin birinci ve ikinci gününden sonraki günlerde olur demişti bende dördüncü günü yaptırdım olmadımı acaba sonuçlarmı yanşlış çıkar yoksa hiç bi sonuç veremezlermi daha almadım sonuçları acaba tekrar mı yaptırmam gerekiyo bilgin varsa paylaşırsan sevinirim canımkafamçokkarıştı
kıslar adetın 2.gunu degıl degıl benım bıldıgım adetın 3 yada 5 gunu..belkıde bazı doktorlar 2 gunu ıstıyordur bılemıyorum..ogretmen3891 canım hormon testı ısteyecksın..ıcınde sut hormonu yanı prolaktın,fsh,tsh,estradıol,progestan olmalı sımdılık benım aklıma bu hormonlar geldı ama doktorlar senı yonlendırır zaten..