Yumurtalık takibi lütven bakar mısınız

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
159
29
Bu ay doktora gidip Yumurta takibi yaptırdım ama gittiğim doktor özel olmasına rağmen hiç memnun kalmadım. Şimdi size gün gün durumumuzu yazacağım. Lütven yorumlamaya çalışın çünkü kafa karışıklığından işim daralıyor. Öncelikle adetin 4.günüydü gittim daha sonra
10.gün gittim solda 1 yumurta var 10 mm sağda yok dedi
13. Gün gittim solda yumurta yok sağda 11 mm yeni var dedi. Soldaki yumurtaya ne oldu dedim demekki o geçen ay dan kalmıştı atılmış şimdi sağda gözüküyor dedi peki dedim
14. Gün benim yumurtlama belirtilerim başladı gittim muayahane etmeyi reddetti yarın gel demiştim dedi
15. Gün gittim sağda 2 yumurta var dedi 14 ve 15 mm demekki çatlamamış dedi
16.gün gittim aynıydı durum
Ve bugun 18.gün gittim yumurtaların biri gözükmüyor diğeride aynı duruyor dedi yani dedim çatlamış 1'i dedi diğeride gebelik getirmez dedi.
Ne zaman çatlamış diyorum siz 15. Gün 15 mm demiştiniz diyorum demekki 1 önceki gün hissettiğinde çatlamıştı ben ertesi gün küçülmeye başladığında gördüm diyor ve biz o günü stresten değerlendirmemiştik
Şimdi sizlere sorum benim durumum için yorumunuz nedir? Sizce napmalıyım? Birde doktorun dedikleri ne kadar doğru yumurta öyle 11 mm den 18 lere 1 günde çıkıp çatlayabilir mi ve çatlarken küçülüyor mu önce bilemedim ben direk yok oluyor sanıyordum

ben pek anlamıyorum bu işten hiç takip yaptırmadım ama bence siz doktorunuzu değiştirin. Mantıksız geldi bana .

Banada cok mantiksiz geldi, basindan savmak icin yapmis olabilir. Bende malesef denk geldim boyle doktora. Mutlaka degistirin. Bir de kime gittiginizi hangi hastane vs yazarsaniz bizim de yolumuz dusmesin..

Merhaba ben de aylardır aynı takipteyim büyüyo sonro küçülüyo falan ama bı var bı yok denmesi saçma bence başka bı problem var benim doktorum ekranda gösteriyor sürekli boyutunu o demeden ben kendim anlayabiliyorum artık o derece doktorunuz kim acaba sormam da sakınca varmı

Merhaba. Gonal f 275 fostiman 75 ve klomen tablet 9 gün kullandım. 4 yumurta var. Biri 12,5 mm biri 10 mm biri 9,7 mm diğerini hatırlamıyorum. İğneleri aynı dozda devam ettirdi doktorum. 17-18 mm olur mu acaba 3 gün içinde yumurta toplanabilir mi. 12 gün sürüyormuş sanırım iğne tedavisi. Boyutları bana biraz küçük geldi yoksa normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…