Ne yazık ki bende 33 yaşındayım ama doğurganlığım bitmişMalesef normale dönen bir durum değil benimde ikinci 2 yıldır olmuyordu amh 1.39 yaş 34 doktorum tup bebek dedi biraz erteledim şimdilik ilk çocuğumda 6 yıl sonra olmuştu.
Yedigimiz içtiğimiz herşeyden bu problemler çoğaldı rabbim yardımcımız olsun.
Vakit kaybetmeden aşılama ve tüp deneyin InşAllah ilk denemede olur.Amin bende yaş 33 ama ne yazikki çok düşmüş yumurtalık rezervim her ay acaba hamilemiyim diye
Ne yazık ki bende 33 yaşındayım ama doğurganlığım bitmiş
Ya bu bu sonuca göre sana bunu nasıl dediler anlamadım inan değerlerin o kadar kahrolnulacak kadar kötü degilki canım inan bana bak kendinde araştır gorceksinMerhaba 32 yaşında bir anneyim 11 yaşında kızım var ve 2. Çocuk yapmayı düşündük eşimle fakat 1 sene korunmadigimiz halde gebe kalamadım.sonra hormon testleri yapıldı değerlerim FSH=9.29 estradiol = 35 LH=5.48 Prolaktin= 15.96 TSH =1.69 testesteron = 0.82 AMH= 0,687 cıktı 25 günde 1 adet oluyorum ama erken menapoz tanısı konuldu ve yumurtalıkların bitmiş anne olamazsın dediler yıkıldım morelim yerle bir oldu bi önerisi olan varmi acaba yumurtalık rezervi normale dönermi
Yani ben şuan burda yazılanlara inanamıyorum inan ki 1.39 amh evet çok yüksek değil ama inan bana çok ta düşük değil yumurtuyorsun hiç değilse ve sadece belki kalitesi düşük olabilir ama bu ilaçlarla kaliteli yumurtaya kavuşabilirsin demek suanki doktorları anamamak çok zor hemen tüp bebek sadece insanlarla uğramamak ve ellerindeki birikimleri almak için yapılan bi prosutur inanın bana 0.01 le bile yumurtalar uyarılıyor ve çocuk sahibi olabiliyor insanlar tabiki vakit kaybetmeyin ama başka doktorlarda gidin lütfen bir doktorun dergiyle hareket etmeyinMalesef normale dönen bir durum değil benimde ikinci 2 yıldır olmuyordu amh 1.39 yaş 34 doktorum tup bebek dedi biraz erteledim şimdilik ilk çocuğumda 6 yıl sonra olmuştu.
Yedigimiz içtiğimiz herşeyden bu problemler çoğaldı rabbim yardımcımız olsun.
Ya bu bu sonuca göre sana bunu nasıl dediler anlamadım inan değerlerin o kadar kahrolnulacak kadar kötü degilki canım inan bana bak kendinde araştır gorceksin
[/QUOT evet amh biraz kötü ama takviye ilaçlarla bence olabilcek bi bisey hamilelik ve bence doğru tedaviyle hamile kalabilirsiniz hiç endişe etmeyin