ii akşamlar arkadaşlar ..
ben 2 yıl once oval kıst amelıyatı oldum mevzum soyle basladı ..
..2009 yılının sonlarında ara kanamalarım basladı doktora gittim çikolata kisti var dedi 3 ile 3,5 cm agdetinde gel dedi gecer dedi bişey yok dedi bend e umursamadım 19 yasındaydım takmadım hiç ..
..aradan bir sene geçti kusma bas dönmesi karnım sıstı idrara cıkamadım havalelik ates sandım ıdrar yollarından böyleyim nerden bilicem kistlerin cogalıp beni öldürmeye basladıgını beni zehirledigini
.. 2 gün içinde ameliyata alındım 6 tane en büyügü 7 en küçügü 4 cm kıst patalojıye gitti temiz cıktı ama olan oldu iste ..
.. kıstlerden hiç sorun yasamamıstım onca zaman hiç agdet gecikmem olmadı çok sancılı oluyordu kıvrandırıyordu agdetim ama anlamadık hiç ne oldugunu.
..ameliyat oldum bu seferde agdettım hıç kesilmedi 2 gun oluom gecio 4 gun sonra gene oluyodum diana 35 verdi 2 ay kullandım bıraktırdı içme dedi içmedim ..
.. ameliyattan 5 ay sonra evlendım doktor sorun yok dedi çocugun olur dedi tuplerin saglam dedi kıstte tekrarlamaz dedi inandım evlendim 9 ay geçmedi kistler tekrarladı kasıklarım sisti agdet sancısı daha feci geldi..
.. doktor degiştirdim bebek sahibi olmalısın dedi buda diger doktorada hesap sormaya gittik hani böyle demiştin diye uste cıkmaya çalıştı uzatmadık bizde ALLAHA havale etik 5 ay gecti bebek olmadı yine gittim kapısına neden olmuyo diye rahim filmi istedi ne oldu biliyormusunuz TÜPLER KAPALI CIKTI
.. bana cocugun olmaz dediler
tüp bebek yap dediler ve ben 21 yasındaydım beynmden vurulmusa döndüm
.. hemen doktor arastırdım aylarca bi cozum olmalıydı buna buldumda gittim doktora acık ameliyattan tüplerim kaynamış açılmaz dedi tüpsüz dogmusun gibi düşün dedi bende öyle yaptım kendimi bir kaç ay topladım tüp bebek için moral topladım şimdi 3,5 aylık ikiz bebeklere hamileyim
doktorunuzu iyi secin gerçekten iyi arastırın okuyun sonu çok kötü olabiliyor bir doktora baglı kalmayın maddiyata önem vermeyin maneviyatı gercekten maddiyattan daha fazla..