Merhaba arkadaşlar , kadınların büyük problemlerinden birisi olan yumurtalık kistleri hakkında yorumlarınızı bekliyorum .
Ben kendi etrafında dönerek deforme olup kanamaya sebep olan 4.5 cm bir kist yüzünden açık ameliyat oldum . Tabi açık ameliyat olmamın sebebi aynı anda apandisiti tetiklemiş ve 30 dk içinde ameliyata aldılar beni . Karnimda sezeryan dikişi ile çıktım . sonraki kontrollerimde yani 2.5 ay sonra aynı kistten yine oluştu ve beni araştırma için üniv hast gönderdiler . Yapisinin farklı olmasından kaynaklı yine ameliyat dediler ve 2.5 ay sonra yine ameliyat oldum . Kapalı diye girdim fakat yakışıklımdan dolayı yine kocaman bir dikiş ile çıktım .
1 sene sonra yine 5 cm kist oluştu dr gittim ve yine ameliyat dedi çok sinirlendim .bu arada bana hiç bir dr ilaç önermedi . Sonra annemin yıllardır söylediği ama yapmadigim son çare soğan suyuna başvurdum . 21 gun sabah akşam ac karnina soğan kaynatıp içtim . Ilaç gibi saati saatine . Ve biter bitmez dr gittim . Doktor şok oldu . bana cahil değilsiniz inanmayın söyle şeylere dedi fakat sonradan arkadaşımı arayıp ne yapti arkadaşınız anlatın dedi