yumurtalık kistiyle hamile kalanınız varmı

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
41
bnm bu ay yumurtalıgımda kist cıktı ama hamile kalblimiyim yinede

benim kocaa kistle ben hamile kaldım hatta konu açmıştım
kist bebekten büyüktü şimdi kistim küçülüyor hatta embriyo besleyen kistmiş...Bir sorun yok ama kistinizin türüne bağlı tabiii...Biliyor musunuzu türünü???

basit bi kistmiş her kadında olur dedi doktr

benim de 2cm lik kistim vardı hamile kaldığımda ,hatta 3 aylık olduğumda kistımın tamamen kaybolduğunu gordu doktor ultrasonda.şuan 32.haftamdayım yaklaşık 10 gundur kıstımın olduğu donemdekı ağrımın aynısından var kasığımda bakalım bu hafta kontrole gıdıcem bellı olur acaba yıne kıst mı oluştu dıye şuphelenıyorum çunku bazen kıstler hamıle kaldıktan sonra gizlenebiliyormuş bır de boyle bı r durum var tabi..CADIARZU

Bebek düşünmeye başladığımda benim de yumurtalık kistim vardı. Dr ilaç tedavisi verdi ve kistten kurtuldum...ve şimdi kan test sonucumu bekliyorum inş hamileyimdir...:Saruboceq:

benim de uzun yıllar doğum kontrol ilacı kullandım kistimde önemli bir küçülme olmadı.şu anda 4 cm sanırım.ama 3 aylık hamileyim.rabbim ol deyince olmayacak bişey yok

haklısın kiminde hiç bişi yok kalamıyo kimi kanser hamile kalıyo hersey allhdan

Benimde 1 yıldır var ve hamileiym :)

canım ben sürekli jinekoloğa giden birisiyim,kontrollerde hiçbir şey çıkmıyordu,hiç kistimde olmadı şimdiye kadar.neyse geçen ay ultrasonda ilk defa 31 mm lik kist göründü ve ben 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.bazı kistler hamilelik sırasında çıkarmış,kim bilir belki sende hamilesindir.:)

insallh bu ay olur bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…