Yumurtalık kistiniz var mı?

Arzuaky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
18
1
1
19
Regl öncesi ve regl dönemi boyunca cok fazla ağrım oluyordu. Artık dayanamayıp kadın doğuma gitmiştim. Yumurtalığımda kist varmış zararlı değil dedi folikül kistmiş 2 cm. Reglken kendiliğinden parçalanıp dökülüyormuş. Aşırı ağrı yapıyor doğum kontrol hapı kullanmamı tavsiye etti ama ona da annem cok yatkın bakmadı kullanmadım. Sizin nasıl belirtileriniz oluyor?

Regl öncesi ve regl dönemi boyunca cok fazla ağrım oluyordu. Artık dayanamayıp kadın doğuma gitmiştim. Yumurtalığımda kist varmış zararlı değil dedi folikül kistmiş 2 cm. Reglken kendiliğinden parçalanıp dökülüyormuş. Aşırı ağrı yapıyor doğum kontrol hapı kullanmamı tavsiye etti ama ona da annem cok yatkın bakmadı kullanmadım. Sizin nasıl belirtileriniz oluyor?
Bende de folikül kisti var sürekli kasık agrısı cekiyorum akıntı da oluyor ama doktorum bana ilaca gerek olmadıgını söyledi. Hemen hemen her kadında var bazısı farkında bile olamayabiliyor demişti

Bende de var. 6cm hem de ama hic agri sizi hissetmedim enteresan. Doktor adet ile kaybolmasini bekleyelim dedi bakalim

Ben de bugün gittim doktora ara kahverengi akıntım oldu, onun için gitmiştim. Aylardır birçok kadın doğuma gittim hiçbirisi fark etmedi meğerse 3,5 cm bir kistim varmış. Doktor kan testi de istedi, kan sonuçlarım normal çıkarsa 1,5 ay sonra tekrar gel dedi

Back
X