Yumurtalık kistinde kanama :(

Off_off

ҨƱƐƐИ ♡F ƬĤƐ ҠĪИƓ
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
527
447
103
Arkadaşlar başına böyle bir olay gelen varmı ?Üç ay çatlama iğnesi kullandım Ve sonrasında 5 cm ilk kist oluştu sol yumurtalığımda doktorum üç ay bekleyelim belki küçülür dedi ama hiç bir ilaç vermedi iki ay adet gördüm ama üçüncü ay olmadım 17 gün geçti ve hala gelen giden yoktu sol tarafımdada çok agrım vardı Ve doktora gittim kist büyümüş 6cm olmuş Ve kanama olmuş acil alınması lazım dedi korkmaya başladım bilgisi olan varmı :( :(

Arkadaşlar başına böyle bir olay gelen varmı ?Üç ay çatlama iğnesi kullandım Ve sonrasında 5 cm ilk kist oluştu sol yumurtalığımda doktorum üç ay bekleyelim belki küçülür dedi ama hiç bir ilaç vermedi iki ay adet gördüm ama üçüncü ay olmadım 17 gün geçti ve hala gelen giden yoktu sol tarafımdada çok agrım vardı Ve doktora gittim kist büyümüş 6cm olmuş Ve kanama olmuş acil alınması lazım dedi korkmaya başladım bilgisi olan varmı :KK43: :KK43:
aynı ben ve ben iki haftadır yaşıyorum bu ağrıyı
hiç geçmiyor ağrım sen ameliyat oldun mu durum hakkında bilgi verir misin

aynı ben ve ben iki haftadır yaşıyorum bu ağrıyı
hiç geçmiyor ağrım sen ameliyat oldun mu durum hakkında bilgi verir misin
Evet cnm ameliyat oldum ben acil alındı kistim ama şuan iyiyim çok şükür sen doktora gittin mi ameliyat dedi mi doktorun ?

Evet cnm ameliyat oldum ben acil alındı kistim ama şuan iyiyim çok şükür sen doktora gittin mi ameliyat dedi mi doktorun ?
eylül ayında tüp bebek denemesi yaptık transfer sonrası kan değerlerim yükseldi ve aynı bu ağrıları çektim
ameliyat oldum 24 kasımda tüplerde sorun zannediyoruz biz tabiiki
sebep yumurtadaki kistmiş ve bu nasıl doktorluk yada profesörlük diye kzıyorum hergün
2 hafta önce dayanılmaz ağrılarla gittim acile
kadın doğum uzmanı geldi
acil ameliyata alabilirim ama adeti bekleyelim dedi
ama iki haftadır geçmiyor ağrılarım

sen nerede oldun ameliyatı önemli bir ameliyat artık hiçbir doktora güvenim kalmadı

sen nerede oldun ameliyatı önemli bir ameliyat artık hiçbir doktora güvenim kalmadı
Cnm ben yurt dışındayım ameliyatımı burda oldum ama bende hiç güvenmiyorum sürekli gittiğim Türk doktoru var kontrole gideceğim biraz toparlanayım .ameliyat oldum demişsin Sen ne ameliyatı oldun? Adetinde geçikme varmı ? Bence adet olmayı bekleme çünkü ben önce doktora gittim agrılar yüzünden dediler evet kist var ameliyat olman lazım ama acil deil (acil olması için Ya patlaması yada kıvrılması lazımmış) agrı kesici verdiler eve gönderdiler benim sabahına kanamam başladı önce adet sandım hatta sevindim belki kistimde erir die ama maalesef ki agrılar birden çoğaldı agrı kesicilerde etki etmedi kanamamda çok fazla olunca tekrar acile gittim aynı testler falan yapılmaya başlandı kan alınırken aynı anda sancı arttı bir de kanamamda bir den boşalınca ben kendimden geçtim titremeye falan başladım o zaman direk morfin falan verdiler daha sonra kan testi ultrasyon falan filan akşam dokuzda ameliyata girdim iki saat sürdü şimdi iyiyim şükür ama genede çok korkuyorum çok hafif sancım olursa tekrar aynı şeyleri yaşarım die sende adeti bekleme derim

Cnm ben yurt dışındayım ameliyatımı burda oldum ama bende hiç güvenmiyorum sürekli gittiğim Türk doktoru var kontrole gideceğim biraz toparlanayım .ameliyat oldum demişsin Sen ne ameliyatı oldun? Adetinde geçikme varmı ? Bence adet olmayı bekleme çünkü ben önce doktora gittim agrılar yüzünden dediler evet kist var ameliyat olman lazım ama acil deil (acil olması için Ya patlaması yada kıvrılması lazımmış) agrı kesici verdiler eve gönderdiler benim sabahına kanamam başladı önce adet sandım hatta sevindim belki kistimde erir die ama maalesef ki agrılar birden çoğaldı agrı kesicilerde etki etmedi kanamamda çok fazla olunca tekrar acile gittim aynı testler falan yapılmaya başlandı kan alınırken aynı anda sancı arttı bir de kanamamda bir den boşalınca ben kendimden geçtim titremeye falan başladım o zaman direk morfin falan verdiler daha sonra kan testi ultrasyon falan filan akşam dokuzda ameliyata girdim iki saat sürdü şimdi iyiyim şükür ama genede çok korkuyorum çok hafif sancım olursa tekrar aynı şeyleri yaşarım die sende adeti bekleme derim
benim kanamam adet kanaması canım dün gece yine sancılandım sabah 4 de duşa girdim biraz sakinleşti ama senin durum farklı olmuş şoka girmişsin sen kist patlamış Allahtan doktora gitmişsin
yarın doktora gidecem ben ankara memoriale gidecem

benim kanamam adet kanaması canım dün gece yine sancılandım sabah 4 de duşa girdim biraz sakinleşti ama senin durum farklı olmuş şoka girmişsin sen kist patlamış Allahtan doktora gitmişsin
yarın doktora gidecem ben ankara memoriale gidecem
Bilmiyorum cnm ben her şeyi en ağır şekilde geçiriyorum her zaman böyle oldu belki benim vucud direncimle alakalıdır sen şuan nasılsın adetten sonra doktora gittin mi ?

Bilmiyorum cnm ben her şeyi en ağır şekilde geçiriyorum her zaman böyle oldu belki benim vucud direncimle alakalıdır sen şuan nasılsın adetten sonra doktora gittin mi ?
ben de çok şey yaşadım bu ağrılarla eylülden beri uğraşıyorum ama senin yaşadıklarından korktum ve doktora gittim
kistim küçülmüş bekleyelim dedi operasyona sıcak bakmadı yumurtalığa çok yakınmış
6.8 den 5.4 küçülmüş ben de soğan kürüne başladım dünden beri her sabah içiyorum ağrılarım yine var
ama eskiye oranla azaldı iyice inşallah tamamen biter canım yaa
sen nasılsın hala sıkıntıların var mı

ben de çok şey yaşadım bu ağrılarla eylülden beri uğraşıyorum ama senin yaşadıklarından korktum ve doktora gittim
kistim küçülmüş bekleyelim dedi operasyona sıcak bakmadı yumurtalığa çok yakınmış
6.8 den 5.4 küçülmüş ben de soğan kürüne başladım dünden beri her sabah içiyorum ağrılarım yine var
ama eskiye oranla azaldı iyice inşallah tamamen biter canım yaa
sen nasılsın hala sıkıntıların var mı
İnşallah cnm ya benim kistim fazla büyük değildi ilk gittiğimde 5 cm di sonra 5.80 oldu en son gittiğim de 6.25 ti. Ama bu ölçümler arasında iki üç gün var benimki sürekli kanıyordu Ve agrımda şiddetleniyordu senin ki küçülmüş şükür inşallah kendiliğinden erir cnm .Şuan iyiyim çok şükür

Back