yumurtalık kistimi,bebekmi ?

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
selam kızlar
canımı sıkan ve kafamı kurcalayan bişi var .arife günü adet olmam gerekiyodu olmayınca bayram sabahı test yaptım ve açık pembe renkli ikinci çizgi çıktı.umutlandım ama tamda koyu renkli çıkmayınca acaba dedim .Sonra eşimle dayanamyınca bi hastaneye gidip kan tetsi yaptırdık ,sonuçta beta -hcG 530.20 çıktı .Yani hamilemiyim dedim laboranta ,oda bunun için doktora gözükmeniz lazım yumurtalık kistlerindede bu değer böyle çıkar dedi. İçime kurt düştü hastaneler kapalı olduğu için doktorada gidemedim,netten araştırdığıma göre kasık ağrısı ve adet görememe gibi belirtilerini taşıyorum şuan.Sizinde başınıza böyle bişi geldimi yada kistin başka belirtileri nedir. En son 2 ay önce gittim doktora kontrole bişi yok demişti doktor:sinifsinif:

bence hamilesin canım.araştırırsan göreceksin.ikinci çizginin silik bile olsada çıkması hamile demek.bence hamilesin.tekrar test yaptınmı bence bidaha dene.çizgi koyulaşmıştır belki.benimde ilk günler silikti 3-4 gün sonra belli olmaya başlamıştı.

laborant atmış resmen
kistte e2 ve progesteron artar
hamilesin
insanlar niye uydururlarki böyle bilmedikleri konularda
madem bilmiyorsun sus be kardeşim

bilmiyorum,çok sevinmiştim2.çizgiyi görünce bayram hediyesi demiştik.ama laborant içimekurt düşürdü,kisttede artar dedi beta-hcG .ki 530 da yüksek bi değer eğer hamileysem (ki inşallah)5 haftalıkmış

hiiiiç canını sıkma
bebek kesin var ama dr.a gidip ultrasonda yaptırmalısın
bu beta sonucu ile muhtemelen kese görünür 1000i geçince de bebişin kalp atışları görünecek inş.
içini ferah tut, bana güven:))
Rabbimin izniyle bebişin seninle
Rabbim banada nasip eder inş.
Dua edersen benim için sevinirim:)

evet kızlar herkese desteği için teşşekkrüler ,bgn doktora gittim ve hamileyim :) tahminen 5 haftalık.Nurtopu Allah sana ve isteyen herkesede nasip etsin inş.laborantı söyleyincede güldü ve ben yorum yapmayım dedi,uydırmuş yani salak kadın,strese soktu bizi o kadar.Birde nurtopu beta-hcG 2900 ama 2 hafta sonra dedi kalp atışları için

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Ne salak kadınmış o laborant da. ben bile biliyorum döllenmiş yumurta harici hiçbir şey Bchg salgılamıyor vücutta. Ondan zaten silik bile olsa hamilelik var kabul ediliyor.

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin darısı olmayanların başına :a015:

nasıl hamile kaldın bizede söyle bizde kalalım :) hayırlısı olsun bebeğin nazarlardan korusun rabbim

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
darısı başımıza
ben demeki kesenin görünmesi için gereken beta miktarı ile karıştırdım:)
dr.un ne diyorsa odur:)

X