Yumurtalık kistim var hamile kalamiyorum

Huzur166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
13
0
1
Kizlar ben 18 yasinda 4 aylik evliyim esimle ilk gunden beri çocuk istiyoruz. Ama olmuyodu sonra karnimda kasik agrisi şişlik sikayetiyle doktora gittim. Kan tahlilim idrar tahlilim hormon tahlillerim normal cikti. Adet duzensizligim yok hic yasamadim. Doktor ultrasonla bakti yumurtaligimda 7 cm kist gordu onemli birsey degil dedi dogum kontrol hapi verdi onunla erir dedi. 21 gun kullanip gittim 4.5 cme dusmus. Doktor bi kutu daha yazdi 4,5 cmde erisin diye. Sorum bu kist tedavisi bittikden sonra hamile kalmam mumkunmu benim durumda olan varmi

Kistin türü nedir ? Mesela bende var çikolata kisti ilaç kullansam bile biraz kuculme ihtimali var ama tamamen bitmesi icin bir tedavi yontemi yok. Ya ameliyat olmam lazim, yada gebe kalmam lazim kistin bitmesi icin. Ama sorun şu ki kist gebeligin oluşmasini da engelliyor

Yok hayir bendeki cikolata kisti felan degil doktorum önemsizicek korkulcak bise yok dogum kontrol hapiyla gecer bu dedi gercektende geciyo ilac cok iyi geldi 7 cm kistim 20 gunde 4.5 cme dustu suan bi kutu daha kullaniyorum oda gitsin diye kistim sukur gidiyo ama benim korkum kist gittikden sonra hamile kalamamak yani bi etki birakirmi bende ya hamile kalamazsam korkusu sardi

Aynı durum bende de var ama doğum kontrol hapı gebeliği engelliyor zaten doktoruna çocuk sahibi olmak istediğini söylesen belki başka bir ilaç veya yöntem söylerdi sana.yada soğan kürü çok duydum kist atılması için onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…