Yumurtalik kistim var 5.5cm bugun operasyon olacaktim vazgectim yardima ihtiyacim var arkadaslar

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
30
Dün cok siddetli agrim vardi ambulansla doktora gittik fakat bugun operasyon olacaktim ki son anda vazgectim biraz daha bekletmem lazim kürtaj olmuştum bebegimin kalbi calismiyor diye 2 hafta karnimda ölüydü onu karnimdan aldi 18 ocak idi ama anlamadigim nerden ciktiysa yumurta kisti cikti 5 gün oldu dogum kontrol hapi kullanmaya basladim YAZZ 1 senelik icin yanima almanyaya almistim zaten, bugun evdeyim baska doktora cikacagim benim doktorum var ona kontrol ettirecegim hastaneye güvenemiyorum benim icin yabanci sonucta kendi doktoruma danismadan birsey yapmak istemiyorum dün yanlis bi hareketle hiperaktifim var orama sanci girdi suan yavas hareket ediyorum bugun sogan kürü icmeye basladim patlatmasi icin napmam lazim bu yumurtalik kistiden nefret ediyorum bir gün aklimi oynatacagim, neden böyle oldu anlam veremedim ama size ihtiyacim var basindan gecenlere bana danisin nolursun

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun. Benim de yumurtalıklarımın iki tarafında birer tane 5'er cm'lik kistlerim vardı. Arkadaşımın tavsiyesiyle ısırgan tohumu bal karışımı kürü uyguladım. Bu kürde bir ay boyunca hergün bir tatlı kaşığı yemek gerekiyormuş. Ama ben belirli aralıklarla iki üç haftalık kürler şeklinde yaptım ve bu şekilde bir yılın sonundaki kontrolümde kistlerimin biri tamamen yok olmuş , diğeri ise 2 cm'ye küçülmüştü. Dr. çok şaşırdı, yaptığım kürü söyleyince,daha önce duyduğunu ama işe yarayıp yaramadığını bilmediğini söyledi. Sonuçta ben de işe yaradığına şahit olan birinin tavsiyesiyle kullandım ve bende de işe yaradı...

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun. Benim de yumurtalıklarımın iki tarafında birer tane 5'er cm'lik kistlerim vardı. Arkadaşımın tavsiyesiyle ısırgan tohumu bal karışımı kürü uyguladım. Bu kürde bir ay boyunca hergün bir tatlı kaşığı yemek gerekiyormuş. Ama ben belirli aralıklarla iki üç haftalık kürler şeklinde yaptım ve bu şekilde bir yılın sonundaki kontrolümde kistlerimin biri tamamen yok olmuş , diğeri ise 2 cm'ye küçülmüştü. Dr. çok şaşırdı, yaptığım kürü söyleyince,daha önce duyduğunu ama işe yarayıp yaramadığını bilmediğini söyledi. Sonuçta ben de işe yaradığına şahit olan birinin tavsiyesiyle kullandım ve bende de işe yaradı...
Bende soğan kürü denemeye basladim eger sonuc vermezse dr operasyon olmaktan da korkuyorum bu sabah agrilarim yüzünden dik duramadim yerde kivrandim esime bagirdim agri kesici ver diye gecene kadar kalkamamistim, bana kullandiginiz kürü tarife yazabilir misiniz? Ölcüleriyle birlikte bende yaparim diye düşünüyorum ise yaradi sizde anlasilan ben birde YAZZ kullaniyorum 7 gün oldu bugun aslinda kürtaj sonrasi hemen baslasaydim kist olmucakti :KK43: ama hayatimin sokuyla bebegimin 2 haftadir ölü karninda dr dedigi duyduguma uzun süre kendime gelememistim normalde kürtaj sonrasi dogum kontrol hapi kullanilmasi gerekiyordu bu hale gelmicektim hersey üstüste geliyor ya patlamazsa?

Merhaba, aktardan alacağınız ısırgan tohumu ile balı macun kıvamına gelecek oranda karıştırıyorsunuz ve hergün bir tatlı kaşığı olmak üzere bir ay boyunca çiğneyerek tüketiyorsunuz. Daha önce de söyledğim gibi ben çok düzenli uygulayamasam da çok iyi sonuç aldım. İnşallah sizin için de faydalı olur...

Benim de sol yumurtaligimda 2.5 cm kist varmis ilac kullanmami soyledi ama bende endiseleniyorum.

Merhaba, aktardan alacağınız ısırgan tohumu ile balı macun kıvamına gelecek oranda karıştırıyorsunuz ve hergün bir tatlı kaşığı olmak üzere bir ay boyunca çiğneyerek tüketiyorsunuz. Daha önce de söyledğim gibi ben çok düzenli uygulayamasam da çok iyi sonuç aldım. İnşallah sizin için de faydalı olur...
Artik gerek kalmamis operasyona 5.5 cmlikten 2cm e düsmüs sogan kürü mü yoksa kullandigim dogum kontrol hapi mi ise yaradi bilemiyorum rahatladım suan bir daha Allah göstermesin eger olursa bundan denerim yazdim notuma cok sagol :)

Benim de sol yumurtaligimda 2.5 cm kist varmis ilac kullanmami soyledi ama bende endiseleniyorum.
Endiselenmene gerek yok kürtaj sonrasi hemen baslamam lazimdi dogum kontrol hapi ama yoksa bu kist basima gelmezdi, 5.5 cmlikten 2 cm e düstü 1 hafta icinde doğum kontrol hapindan mi yoksa sogan kürü den mi kaynaklandi bilmiyorum ikisine de yeni baslamistim sogan kürü sabah aksam düzenli saate icmeye özen gösterirdim cok zahmetli is, adet olduğumda kistlerim tamamen yok olacagi söyledi 1 bucuk hafta kala aybasim gelecek bakalim bekliyorum simdilik patlamazsa diye korkuyorum hani suanlik için benim korkulu rüyasi denilebilir

Kistlerinizin küçülmesine sevindim, soğan kürünün de faydalı olduğunu duymuştum, demek o da doğruymuş. Bana içmesi zor gelmişti, o yüzden deneyememiştim. Tabi insan zor durumda kaldığında, faydalı olacağını da biliyorsa herşeyi içebilir...

Kistlerinizin küçülmesine sevindim, soğan kürünün de faydalı olduğunu duymuştum, demek o da doğruymuş. Bana içmesi zor gelmişti, o yüzden deneyememiştim. Tabi insan zor durumda kaldığında, faydalı olacağını da biliyorsa herşeyi içebilir...
Evet ama ikisinden biri dogrudur Jazz olan doğum kontrol hapı da kisti engelliyor yok oluyor yani simdilik aybasim olamadim daha bekliyorum bu ay olmam lazim ve süphelenmek istemiyorum ama herseye kusar oldum

Endiselenmene gerek yok kürtaj sonrasi hemen baslamam lazimdi dogum kontrol hapi ama yoksa bu kist basima gelmezdi, 5.5 cmlikten 2 cm e düstü 1 hafta icinde doğum kontrol hapindan mi yoksa sogan kürü den mi kaynaklandi bilmiyorum ikisine de yeni baslamistim sogan kürü sabah aksam düzenli saate icmeye özen gösterirdim cok zahmetli is, adet olduğumda kistlerim tamamen yok olacagi söyledi 1 bucuk hafta kala aybasim gelecek bakalim bekliyorum simdilik patlamazsa diye korkuyorum hani suanlik için benim korkulu rüyasi denilebilir

bende ayni tecrubeyi yasadigim icin yazmak istedim, 2 ay evvel sol yumurtaligimda kist var dedi doktor (miyom tedavisi gordugum hap'tan dolayi cikmis oldugunu soyledi). Neyse, ogrendikten bir ay sonra yine gittim ve MRI cekildi miyom icin. Bu sirada sol tarafta 5x5cm, 3cm ve sag taraftada 3cm civarlarinda kist varmis. Yani ultrasonda gorunmeyen kistler MRI de cikmisti. Neyseki miyom hapi yuzunden adet olmadigim icin doktor biraktiktan sonra hapi ilk adet gununde gel dedi, Allah'tan 3 hafta bekledim adet olmayi ve 6 haziran (adet gordugum sira) doktora gittim ve kist duruyordu. Adetim bittikten sonra sogan kurune ve dogum kontrol kullanmaya basladim kist erimesi icin ve aradan bi hafta sonra miyom icin ameliyati konusmaya gittigimde doktor 5cm'lik kistin 3 cm oldugunu ve sag tarafta kist olmadigini soyledi. Yani, tabi bilemiyorum icimi ferah tutmaya calisiyorum. MR'de hersey ortaya cikiyor, ultrason cok guvenli degil sanirim.
Uzun lafin kisasi, bende sogan kurundenmi dogum kontrol hapindan mi bilmiyorum, kistim kuculmus. Haftaya yine kontrole gidecem, insallah yok olmustur. Ama bu sefer hem sag hemde solda bacaklarima kadar inen bir agri hissediyorum, belkide kurtulamadim. Dogum kontrolude birakacam cunku hamile kalmak istiyorum.
Bu arada eger kistler gitmediyse -serrapeptase- adinda bi enzim kullanacam, ise yaradigini soyleyenler var. Allah yardimcimiz olsun:dua:

X