Yumurtalık Kisti

Bsrm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
48
6
Merhaba arkadaşlar adet olduğum bu zamandan beri sürekli düzensiz olmusumdur suan 21 yaşındayım. doktora gittigimde de doğum kontrol hapı verip gönderirdiler. en son ilaç kullandığımdan bu yana nerdeyse 8 aydır düzenli oluyodm taki 2 aya kadar yine yne olmamaya başladm bugün doktora gitti ve yumurtalıklarımda kist olduğunu tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi. ilerde çocuğum olmasına bile zorluk çıkarcagğını söyledı. bu kadar tehlikeli mi bu kistler cocuğum olmasına engel mi . ilaçla yok edilebilir mi . çocuk olayı moralimi cok bozdu benim. kan sonuçlarımı yarın alıcam insallah ona göre tedavıye başlatıcak

Tedavi edilebilen birşey moralini bozma.
Ben 12 senedir bu rahatsızlığı çekiyorum ama sorun yok yani ilaç kullandığım sürece

Prolaktin seviyem yüksek çıktı arastırdım gögüslerimden süt gelmiyo ama düzenszlık var. korkmaya başladım tekrar bi test istedi bndeen yarın özelde tahlik yaptrcam tekrardan

Canım saraçoğlunun maydonoz kürü var çoğu kadın kilo vermek için uyguluyor ama aslında vücuttaki kistleri de temizliyor tavsite ederim gir internete bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…