Yumurtalık Kisti

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta doktora gittim yumurtalık kisti var dediler adetlerim düzensizdi. Şuanda adetim 5 gün gecikti önceden 2 haftada bir oluyordum.Sadece ağrı kesici iç erir falan dedi. Ama neden acaba hala adet olmadım? .Resmi ekledim bi bakabilir misiniz?

Kist varken adet olmaman çok normal. Arkadaşım kist yuzunden 3 ay kadar adet olamadı. Söktürücu verdi doktoru

Canim kistin belirtisi duzensiz adetmidir??bende supheleniyorum buay ki adetimin yogunlugundan dolayi ama normalde 35 gunde bir oluyorum buay 31 gunde oldum biay bi gecikme yasadim ondada dr gittim temizdi.sadece birden batma var.baski oluyodu alt karin bolgemde oda gecti.igne batar gibi arada oluyo iste.daha oncesi icinde 30 ile 35 gun arasinda oluyorum.benim kist suphesi buay icin var.hemencik kist olusurmu biayda (

Arkadaşım ben cok sukur simdiye kadar kist denen seyle tanışmadim hic bilmiyorum da.. çevremde bildigim kadar adet duzensizligi ve sancılı adet gorme kist belirtileridir.. uzmanina gitmek lazim

bnde de var kist cnm ama smdiye kadar ne bi addet duzensizliği ne de bir agrı yaptı 4 ay önce 5 cm di gecen gittim 7.5 cm olmş soğan kürü yaptım ama erimemişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…