Yumurtalık Kisti

Sabiis

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
3
0
6
34
Denizli
Merhabaa, 16 yaşındayım yumurtalığım da 3,5 cm lik kist olduğunu öğrendim. Doktorum doğum kontrol hapı yazdı fakat ben kullanmaya tereddütlüyüm. Aranızda kullanıp faydasını gören var mı acaba? :/

ibrahim saraçoğlunun soğan suyu kürünü kullanmanı öneririm kist için..zira doğum kont. haplarının yan etkileri de olabiliyor..

Soğan kürünün herhangi bir zararı var mıdır ki? Faydası olmazsa geçen zamanda kistin büyümesinden de korkuyorum :/

Soğan kürünün herhangi bir zararı var mıdır ki? Faydası olmazsa geçen zamanda kistin büyümesinden de korkuyorum :/

soğan suyu aksine kistleri küçültüp yok eder..

Canım bendede 3 cm kist vardı 5 gündür içiyorum sogan kürü 10 gün sonra kurtulucM insallah sende kullan daha öncede vardı kistim geçti. Hatta 13. Gün gebe kaldım

Son düzenleme:
Eğer basit kist ise adet söktürücülerle 2 ayda tamamen kurtulabiliyorsun. Yaşın çok küçük mecbur kalmadıkça tek doktorun sözüyle başlama doğum kontrol hapına. Bir kaç doktorun ortak görüşü bu yönde olursa o zaman başlarsın.

yumurtalık kisti olduğunu öğrendim 3 cmlik bi kistmiş o kadar hamile kalmak isterken şimdi tedavi için yazz isimli doğum kontrol hapını verdi napıcam ben yaa

canım yumurtalık kistleri masumdur.. yıllardır kistim var..defalarca acillik oldum..3 önce yasmin kullandım ve bırakınca çok sorun yaşadım..bak bu ay 4.5 cm lik kist düşürdüm..şimdi 2.5 cm lik var. soğan suyu yaptım bu ay ama ultrasonda aynı büyüklükteydi..eninde sonunda düşüyo. korkma. kullanma sakın hap..her ay düzenli kontrole git yeter. bi de çok ters hareketler yapma..benimkiler daha önce patladı anam ağladı.

kullanmaya bugün başladım doğum kontrol hapını şu an adetliyim acaba bitince adetim kistim gider mi kii

kullanmaya bugün başladım doğum kontrol hapını şu an adetliyim acaba bitince adetim kistim gider mi kii

canım adetin bitince hapı kesersen iki gün sonra tekrar adet olursun..ya en başından alma yani yarından itibaren...ya da 1 ay kullan..adet bitince hemen gitmez küçülür küçülür bir sonraki aya yakın ya erir ya da atarsın diğer adetle..

tşk ederimm :) ben adetim bitince yine doktoruma gideyim bakalım durumum ne olucakk :)

Çevremdekiler ve eczacım kullanmamı öneriyorlar, bense hala kararsızım. Sanırım ilk soğan kürünü kullanıcam ve doktora kontrole gidicem eğer bi değişme yoksa mecburen d.kontrole baslıycam

kizlar sakin sakin dogum kontrol hapi kullanmayin bakin ben 16-17yasnda ogrendm kistm oldgnu polikistik ower bana 2sene dogum kntrl hapi kullandrdilar diane35 aileme doktr bu hapi hergn icsn kistleri yok olck dedi ve ben inann ne kistlerimden kurtuldm . suan 4yil gecti evliyim bebegm olamio tekrr tedavi olmm gerekio ve bu hapin bndeki yan etkileri noldu biliomsnz ? 2 sene hic adet olmadim . siskinligi tahmn edebiliomsnz karnimdaki .. tuylenme yapio diolarya bnmki tuy degik bildgin kil oldu artik yuzum belim gobegim bacaklarim heryerimde asiri birsekilde aliyorum en faz 3gun snra tekrr cikio1.2cm inanan basedemiyorum artik sakin bu dogm kntrl haplarini kullanmyin bn cok cektm halada cekiorum ablanz olarak bnden sze bi tavsiye kuzularm sogan suyu kayntp icin en guzli .

Aynen öyle doğum kontrol hapları ile tedavi olanı görmedim yani yan etkileri de cabası. Eczacı kullanma demez zaten doktor yazmışsa eczacı satmak zorunda ne yapabilir ki. Soğan kürü kullanın muhakkak doğal olarak kistlerinizden kurtulursunuz. Kurtulamayan çok az bu yöntemle. Eğer kurtulamazsanız benim kullandığım ancak biraz maliyetli olan diğer yöntemi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…