• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık kisti

ulkerarici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
50
2
36
37
İstanbul
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalığımda 4cm çapında bir kist varmış. ağrı yapıyor. pazartesi kan tahlili yapacak tehlikeli bişey yok dedi ama tereddütüm var kistlerle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim.

canım açtığım konuma bakarsan görürsün bendede birkaç ay önce 6,5 cm kist çıktı. ameliyat sınırında olunca dr kararsız kaldı. ben ilaç denememizi istedim. 5 gun kadar buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak soğan suyu içtim ki soğandan nefret eden biriyim. doktorun verdiği ilacı kullandım. yasminede başladım. sonuç kist kaybolmuş hemde 6,5 cm buyukluğunde düşün. kan tahlilleirm temiz çıktı doktor bana eğer üşüttüysen oda buyutmuş olabilir demişti. inş seninde zararsızdır. kesinlikle tavsiyem soğan suyunu dene

teşekkür ederim inşallah tehlikeli bir durumum yoktur önümüzdeki hafta kontrolüm var soğan suyu nasıl hazırlanıyor denemeye değer biran evvel iyileşip hamilelik hazırlıklarına başlamak istiyorum

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalığımda 4cm çapında bir kist varmış. ağrı yapıyor. pazartesi kan tahlili yapacak tehlikeli bişey yok dedi ama tereddütüm var kistlerle ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Bende de vardı canım şimdi eridi bende fazla agrı yapmıyordu fakat adet donemımı gecıktırmıstı duzenımı bozmustu sımdı hersey yoluna girdi ilaçlar işe yaradı ben devamlı sistit oluyorum

canım açtığım konuma bakarsan görürsün bendede birkaç ay önce 6,5 cm kist çıktı. ameliyat sınırında olunca dr kararsız kaldı. ben ilaç denememizi istedim. 5 gun kadar buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak soğan suyu içtim ki soğandan nefret eden biriyim. doktorun verdiği ilacı kullandım. yasminede başladım. sonuç kist kaybolmuş hemde 6,5 cm buyukluğunde düşün. kan tahlilleirm temiz çıktı doktor bana eğer üşüttüysen oda buyutmuş olabilir demişti. inş seninde zararsızdır. kesinlikle tavsiyem soğan suyunu dene

canım bende de yumurtalık kisti var ve ağrısı çok fazla hatta bazen kusma bile oluyor doktor bana yasmin verdi ama bi faydasını göremedim.doktorun sana yasmin dışında başka hangi ilacı verdi bide bu soğan kürünün hazırlanışı nasıl kaç gün devam ettin aç karnına mı içtin soğan kürünü?kaç gündür sabahlara kadar uyuyamıyorum ağrıdan:43:

Bende de vardı canım şimdi eridi bende fazla agrı yapmıyordu fakat adet donemımı gecıktırmıstı duzenımı bozmustu sımdı hersey yoluna girdi ilaçlar işe yaradı ben devamlı sistit oluyorum

kist nasıl eridi?ben kaç gündür sabaha kadar uyuyamıyorum ağrıdan

canım 3 bardak suya kaynayınca bir soğanı ortadan bölüp içine at. sanırım 5 dakika kaynatıyoduk ve içiyoduk ılıyınca. burda bi bölüm var orda yazıyodu canım ordan öğrenmişitm bende.
kist çıkınca 5-6 gun içtim burnumu tuta tuta. çünkü ben soğan bile yemeyen insanım düşün. ama artık omu iyi geldi yoksa doktorun ilaçlarımı bilmem. önce primolut verdi bana canım. sonra yasmine başladık. 25 gun sonra kayboldu. hatta inanamadım 2 ay daha kontorle gittim şükürle rolsun yokoldu. çok geçmiş olsun cnm

kızlar benim kist büyümeye devam ediyor ameliyat olabilirmişim birazdan sonuçları almaya gidicem ağrım devam ediyor miğdem bulanıyor ama çok rahatsız edici boyutta değil ve doktorum hiç ilaç tedavisi yapmakla ilgili birşey söylemedi kötü olabilir ameliyata hazır ol dedi çok korkuyorum

Back