geçmiş olsun..kistin türü hakıkında bilgi vermiş miydi doktorun?ca125 testi genelde endometriosis hastalarından istenir..yani çikolata kistin mi var?değerin normale göre yüksek çıkmış ama hemen panik yapıp kötü düşünme.niye gelecek ay tekrar görmek istiyor,niye hemen bir şeyler yapmıyor doktorun?istersen başka bir doktora daha görün ve ihmal etme.benim 35.5 çıkmıştı ve çikolata kistim avrdı..değerim o kadar yüksek olmamasına rağmen hemen tedviye başlamıştık.
kimse mi bilmiyor ya ne olur cvp yazsanızbasit kist imiş benimki ama bu ay kayboldu kist falan yokmus ama ca125 degerı 50 gibi yuksek bi sayı cıktı. kist olmadan yuksek çıkması normal mi
merhaba arkadaşlar. moralim çok bozuk. geçen ay sağ yumurtalığımda ağrı oldugundan dolayı ultrasona girdim. yumurtalıgımda 4,5cm lik kist çıktı. CA 125 hormon testim 11 çıkmıştı normaldi. doktor gelecek ay bir daha gel dedi kontrol için. dün doktora gittim. ultrasonda kistimin olmadıgını gördüler yani kist kaybolmuş. fakat CA 125 hormon testi 50 çıktı :S moralim çok bozuldu sınır 35 ama benimki çoook yüksek(( doktor gelecek ay bir daha gel dedi de bu ca 125 yüksek çıkınca kötüymüş diye duydum.ne yapacagım ben (((
geçmiş olsun..kistin türü hakıkında bilgi vermiş miydi doktorun?ca125 testi genelde endometriosis hastalarından istenir..yani çikolata kistin mi var?değerin normale göre yüksek çıkmış ama hemen panik yapıp kötü düşünme.niye gelecek ay tekrar görmek istiyor,niye hemen bir şeyler yapmıyor doktorun?istersen başka bir doktora daha görün ve ihmal etme.benim 35.5 çıkmıştı ve çikolata kistim avrdı..değerim o kadar yüksek olmamasına rağmen hemen tedviye başlamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?