• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti

Öncelikle çok geçmiş olsun. Canım bir doktora gitsen daha mantıklı değil mi. doktor ne yapman gerekiyorsa yönlendirir zaten. Doğal yöntemler ne kadar etkili olur tartışılır ve kistte ihmale gelmeyecek birşey sonuçta.

yUMURTALIĞIMDA KİST VAR NE YAPMALIYIM DOĞAL YÖNTEMLER NELER?

bu konuda en güzel bilgiyi dr unuz verebilir diye düşünüyorum.
çikolota kisti türünü genelde dk hapları ile yok ediyorlar.
ama tabii ki her hap aynı olmuyor.
bu yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine drunuz önerisini dinlemeniz fazlasıyla önemli.
şakaya gelen konular değil bunlar...

bu yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine drunuz önerisini dinlemeniz fazlasıyla önemli.

Kesinlikle. Çocuk sahibi olmak istediğinizde başınıza iş açması gibi bir durum da sözkonusu olabiliyor.

eğer çocuk sahibi olmak yada ilerde büyük sorunlarla karşılaşmak istemiyorsan acilen bir hekime başvurmalısın. çevremizde çok kadında bu rahatsızlık var ama tedavi edilebilen bir şey

doktora gittim. kontrol için tekrar gitmem gerek ama doğal yöntemlerle tedaviyi hızlandırmak istiodum. çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Çikolata kistleri doğum kontrol hapı ile yok edilemez,sanırım aklınızda yanlış kalmış..Ancak foliküler kistler doğum kontrol hapı ile küçülür,yok olur....

gene nurtopu gibi bir kistin var dedi doktorcum
offf bıktım artık yaaa
bu seferki 2,5 cm şimdilik
ilaç verdi
başlıycam yarın ben de

benimde sağ overde kist var eğer büyüme oluyorsa alırız dedi filan korktum foliskist olması lazım öyle o yüzden aldırmayı düşünmüyorum bekarım evlennce belli olur artık korunmamda çocuk yaparım olmuyorsa kistten kaynaklı olur zatn:(

Back