Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım doktor öneriyorsa doğrudur...benim görümcemde kistini doğum kontrol hapıyla eritti...tedavini ihmal etme derim...bol sağlıklı günler diliyoruma.s.
canım soğan suyu denemedinmi hiç..bende de iki tane kist vardı geçen ay soğan suyu içtim ve iki adet arası az az kahverengi kanamam oldu doktora gittim kistlerin yok olmuş dedi çok şaşırmıştım..tavsiye ederim..
Merhaba! kist amelyatini sonra da 5-6 senedir bu kistle ugrastigim icin korunma haplarini onermislerdi.Bazen haplar bittikten sonra kist kaybolabilir. bunun icin korkmaya gerek yok sadece dr kontrolunu ihmal etmemek gerekir cunku kist buyuyebilir.
ben de geçen sene bu kist sorunuyla karşılaştım, müthiş ağrılı birşeydi umarım bir daha yaşamam. bana doktor adet geciktirici vermişti adı farlutal, 3-4 gün sonra ağrılarım azalarak kaybolmuştu...