- 24 Mayıs 2024
- 17
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi aysenurtbg
çok geçmiş olsun size de. temiz çıkmasına çok mutlu oldum. inşallah benimkisinde de sorun çıkmazmerhaba ben de geçen hafta ilaçlı pelvik mr çektirdim. Ara lekelenme şikayetim için gitmiştim.
Bekarım abdominal usg de her ayrıntıyı göremiyoruz diyerek doktor mr istedi. stres yapmayın 20 dk sürdü benim sonuç da temiz çıktı.
Geçmiş olsun.
Ne çıktı sonucunuz
Politistik over yokmuş. sadece sağ yumurtalıkta çikolata kisti çıktıNe çıktı sonucunuz
evet Visanne isimli bir ilaç verdi onu kullanıyorum. sana ne dedi?Benimde solda 4cm çıktı da onun için sordum. İlaç falan verdimi doktor
anladım. gecmis olsunBanada duphaston diye bir ilaç verdi adet olmam için. Adet olunca adetle gidecek kist dedi
Merhaba sizin karın ağrılarınız ne durumda. Bende 1,5cm sol overda kist var. Daha yeni izlemeye aldı doktor. Şuan karnımda ağrı var.ama alt karın değilde üst bölge yani göbek deliğim 4 parmak kadar üstü. Buraya dolaylı yoldan ağrı yapar mı? Sizin durumunuz neydianladım. gecmis olsun
gecmis olsun. ağrı, benim sadece regl dönemimde olmuştu. regl dönemim dışında olmamıştı ve alt karnım şiddetli ağrıyordu. dediğim gibi mayıs ayındaki reglimde ağrı yaşadığım icin gitmiştim daha sonra doktor visanne verdi onu kullanmaya basladigimda haziran ayındaki reglim ağrısız geçti şu anda da ağrı yaşamıyorum. bu çikolata kisti ağrısı değişken ve kistin boyutundan bağımsız mesela atıyorum 5cm kisti olup ağrısı olmayanda varmış 2 cm olup ağrısı olanda varmışMerhaba sizin karın ağrılarınız ne durumda. Bende 1,5cm sol overda kist var. Daha yeni izlemeye aldı doktor. Şuan karnımda ağrı var.ama alt karın değilde üst bölge yani göbek deliğim 4 parmak kadar üstü. Buraya dolaylı yoldan ağrı yapar mı? Sizin durumunuz neydi
üst karnınız neden ağrıyor bilmiyorumMerhaba sizin karın ağrılarınız ne durumda. Bende 1,5cm sol overda kist var. Daha yeni izlemeye aldı doktor. Şuan karnımda ağrı var.ama alt karın değilde üst bölge yani göbek deliğim 4 parmak kadar üstü. Buraya dolaylı yoldan ağrı yapar mı? Sizin durumunuz neydi