• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti

freedaisy

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
52
15
288
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6ay milyonlarım olduğu için Doğum kontrol hapı kullandım,pandemi döneminde Mart ayında ilacı bıraktım ve bir kere adet oldum sonrasında 3ay kadar adet olmadım,karnımda şişlik,huzursuzluk,gerginlik,saç dökülmesi,tüylenme ,çene bölgesinde sivilceler gibi sorunları hat safhada yaşadım.en son dayanamayıp doktora gittim ve iki tane yumurtalık kistim olduğunu ve miyomlarım olduğunu söyledi,tekrar doğum kontrol hapına başladık,bir kere adet oldum bu süreçte.ama hala karnımda şişkinlik,kilo,gerginlik,saç dökülmesi,sivilcelenme sorunlarım devam ediyor.soğan kürüne başladım bugün 3.günüm,bildiğiniz başka herhangi doğal bir yöntem var mıdır?çünkü gerçekten bu şişkinlik ve gerginlik beni çok yoruyor

Merhabalar, ben de kist için soğan kürü uyguluyorum ve 8. Gündeyim. Saraçoğlunun sitesinde ilk ay 15, diğer aylar 10 gün olmak üzere 4 ay yapılması gerektiği yazıyor bu yüzden bence etkilerini yavaş yavaş görebiliriz diye düşünüyorum. Bir kür yaparken başka yapıp etkisini azaltmaktan ya da zararlı bir etkiye sebep olmaktan korktuğum için ben aynı anda başka bir şey yapmanı önermem. Ama soğan kürü ile peş peşe testere dişli aslan pençesi kullanan var bir araştır istersen. Şişkinlik, huzursuzluk ve gerginlik bende de var 🙁 şimdilik sebze ile beslenme ve magnezyum alarak idare etmeye çalışıyorum. Bir de sırt üstü uzanıp saat yönünde yavaş yavaş karnımın üzerinde elimi gezdirince sanki biraz şişliğim azalıyor gibi

Merhabalar, ben de kist için soğan kürü uyguluyorum ve 8. Gündeyim. Saraçoğlunun sitesinde ilk ay 15, diğer aylar 10 gün olmak üzere 4 ay yapılması gerektiği yazıyor bu yüzden bence etkilerini yavaş yavaş görebiliriz diye düşünüyorum. Bir kür yaparken başka yapıp etkisini azaltmaktan ya da zararlı bir etkiye sebep olmaktan korktuğum için ben aynı anda başka bir şey yapmanı önermem. Ama soğan kürü ile peş peşe testere dişli aslan pençesi kullanan var bir araştır istersen. Şişkinlik, huzursuzluk ve gerginlik bende de var 🙁 şimdilik sebze ile beslenme ve magnezyum alarak idare etmeye çalışıyorum. Bir de sırt üstü uzanıp saat yönünde yavaş yavaş karnımın üzerinde elimi gezdirince sanki biraz şişliğim azalıyor gibi

Çok teşekkürler ☺️ ben zaten sebze ağırlıklı beslenen bir insanım,normalde spor da yapıyorum karın kaslarım falan vardı ama bu süreçte spor yapamadım ve kaslarım kayboldu 😰en çok ona üzülüyorum emeklerim boşa mı gitti diye ☺️

Çok teşekkürler ☺ ben zaten sebze ağırlıklı beslenen bir insanım,normalde spor da yapıyorum karın kaslarım falan vardı ama bu süreçte spor yapamadım ve kaslarım kayboldu 😰en çok ona üzülüyorum emeklerim boşa mı gitti diye ☺
Ben de düzenli spor yapıyordum ama son 1 aydır mekik bile çekemez oldum ağrıdan:( sağlığımıza kavuşalım da yaparız yeniden. Karın kaslarını belirginleştirmek baya zordur, temelin sağlam yine yaparsın üzülme canım🥰

Back