yumurtalık kisti

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Kızlar en son muayenem de 3cm bi kist görülmüştü ve doğum kontrol hapı kullanmamı istemişlerdi. Bunu sadece 1 kutu kullansam yeterli olmaz mı ya da sadece adet dönemimde yani (7 gün).
Çünkü hamile kalmak istiyorum. Her ay ben bu kist yüzünden bekleyecek miyim
Acaba adetime yakın başka bir doktora kontrole mi gitsem
Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz normale dönüyor muyum ne kadar etkili oluyor

Bana da doktor kistim olduğu için önermişti ama hiç kullanmadım daha sonraki muayenelerimde kist kaybolmuştu. Ama kistin cinsi önemli bu durumda

Stresten oluştuğunu söyledi herkes de olan bir şey sadece hamile kalman için engel dedi
O zaman kullanmayın ben kullanmadım doktor da kendi kendine geçer bir görünür bir kaybolur demişti yıllardır da kistim yok masallah

kuzum 1 ay kullan düzenli olarak zaten bir daha ki kontrolde kistin yok olduğunu göreceksin bende aynı durumu yaşadım ama hap gerçekten ise yarıyor.

Merhaba bayanlar ben geçende doktora az kanamam var diye gittim. 4cmlik kostüm varmış. Gebelik testi de yaptık sonuç negatif ama bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve d.k hapı verdi 2 gündür içiyorum ama midem bulanıyor ,ağzım sulanip duruyor ve çok afedersiniz beyaz akıntım var geç döllenme olabilir mi? Ve test yapsam ilacın etkisiyle doğru çıkar mı?

Stresten oluştuğunu söyledi herkes de olan bir şey sadece hamile kalman için engel dedi
Canim bende 5 ay once doktorumla gorusmustum 2.5 cm lik bir cikolata kistim ve 11 tane normal kistim oldugunu soyledi hamilelik zor demisti ama testlerjm bunlar ilk bastaki adete 2 gun kala sonraki bir gun kala sonraki tam adet gunumde yaptigim testlerim bakalim persembe dr uma gidicem dis gebelik kimyasal gebelik degilse hamileyim sanirim Kafanizi rahatlatin Allahin izniyle bebeginizin olacagini hissedin ve Allahtan isteyin

Eklentiler

• 15941540200361426210967793950626.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…