- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Çok midem bulandı onu içince tok içmeyimi denesemSoğan kürü
6cm kadar olmuş bendekipolikistlik over sendromu mu icin mi? bende sogan kürü duydum baslicam bugun hatta bendede kist var
Belirtileri nelerdir sizdeMerhaba herkese yumurtalık kisti için bitkisel öneriniz varmı?
tek 1 tane kist mi var ? polisitik mi diyorsunuz yoksa baska kist mi bu ? anlayamadim6cm kadar olmuş bendeki
Hurma ile içiyordum benÇok midem bulandı onu içince tok içmeyimi denesem
Tek 1 tane mi kistiniz var acaba? Bende de 3 cm kist var ama ben ilaç kullanmadım bu ay da benim adetim dönemi kan pıhtısı geldi o parça oluyor sanırım. Ben de merak ediyorum kist mi gitti acaba diye ama adet bitmesine rağmen sol kasığım ağrıyorBende de kist varmış. Çok önemli değil ilaçla geçer dedi doktor tarlusal verdi adet söktürücü böyle et et biseyler geldi ilk gün . Acaba kistin gittiği anlamına mi gelir . Doğum kontrol hapı verdi ama içemiyorum bikac gün içtim mahfetti beni daha fazla icemedim
Bende bilmiyorum ama gitmiştir insallahTek 1 tane mi kistiniz var acaba? Bende de 3 cm kist var ama ben ilaç kullanmadım bu ay da benim adetim dönemi kan pıhtısı geldi o parça oluyor sanırım. Ben de merak ediyorum kist mi gitti acaba diye ama adet bitmesine rağmen sol kasığım ağrıyor
Solid kistin adi ne canm, zaten solid ise ameliyat olmanda fayda var. Kac cm ne kadardir varKizlar yumurtalik kistinin cesidi solid (katı) olup ameliyat olan var mi?
Yumurtalik kisti.5cm oldu ameliyat olucam daha once de over kistten ameliyat oldum kapali olarak ama kati kistte aklima takildi kapali olan var mi diye sormak istedimSolid kistin adi ne canm, zaten solid ise ameliyat olmanda fayda var. Kac cm ne kadardir var
Dermoid olabilir ozaman6 aydir var 1 ay once dogum kontrol ilaci aldim ama kuculme olmuyor doktor dogumda aliriz dedi hamilelik istiyordum ama cin3 icin leep olmam gerekti kisti de alalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?