Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim sol yumurtaligimda 5cm capinda bir kist var ve buna sogan suyunun iyi geldigini duydum,benim gibi sıkıntısı olup boyle bir kur sayesinde atlatan var mi acaba?
Merhaba benim sol yumurtaligimda 5cm capinda bir kist var ve buna sogan suyunun iyi geldigini duydum,benim gibi sıkıntısı olup boyle bir kur sayesinde atlatan var mi acaba?
Benimde sol yumurtaligimda çikolata kisti var okuduğum kadarıyla soğan kuru 3 cm altindaki kistlerde ise yariyomus bende yapmıştım kostüme etkisi oldu mu bilmiyrm ama o ayki adetimde bireylere etki ettiğini anlamistim camurumsu ve parçalı bi kanama geçirdim eger bunyen hassas değilse yap antibiyotik etkisi var zaten ben doktoruma danismistim yapabilirsin demişti
Insallah bendede ise yarar eger bu kistten kaynaklaniyorsa bu bende neredeyse bir yildir var ve bazi zamanlar canimi yakiyor eger adetle atilmazsa ilaca baslariz dedi doktorum ben adetle atilacagina pek inanmiyorum ama insallah bu kur ise yarar☹