• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.857
2.156
333
Merhabalar yaklaşık iki aylık evliyim.İltihap yüzünden jinekologa gittim.Kontrol sırasında kistin var adet olunca gel bakalım dedi.Adetin 3.günü gittim kist orda duruyodu 3-4 cm dedi.Doğum kontrol hapı verdi ama ben zaten düğünden bi ay önce başlamıştım kullanmaya geçse bu sürede geçerdi diye düşünüyorum bunu doktorda biliyo.Açıkçası tedirgin oldum biraz.Başına böyle bişey gelen varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.Bu arada yaşım 26.

Merhabalar yaklaşık iki aylık evliyim.İltihap yüzünden jinekologa gittim.Kontrol sırasında kistin var adet olunca gel bakalım dedi.Adetin 3.günü gittim kist orda duruyodu 3-4 cm dedi.Doğum kontrol hapı verdi ama ben zaten düğünden bi ay önce başlamıştım kullanmaya geçse bu sürede geçerdi diye düşünüyorum bunu doktorda biliyo.Açıkçası tedirgin oldum biraz.Başına böyle bişey gelen varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.Bu arada yaşım 26.

ne tür bi kistmiş endometriyozis mi

Kistinizin türü önemli eger cikolata kisti ise hiçbir ilaç onu küçültmez sadece büyümesini engeller

Kistin türü onemli benimde sol yumurtaliklarimda kist var 4 cm ve 1 cm olmak uzere iki tane cikolata kisti. Caresi pek yok bebek yap kuculur dedi doktor bana. Tabi kist yuzunden olmayabilirde cocugum.. Bilmiyorum Allah sifa versin herkese :(

Back