• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti :-( yardim

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
34
Arkadaşlarım. 26 yasindayim 8 aydir bebek bekliyoruz ama Rabbim nasip etmedi daha. Çevredekiler hamile kaldikca geriliyorum. Doktora gittim.yumurtada kist var dedi. Adetin üçüncü günü doktora gittim duble ultrason ve kan tahlili istedi. Bir de dogum kontrol hapi verdi bir aylık. Lutfen, yardim edin basina gelen varsa??? Hamilelige engel mi bu kist? Bunan sonra basima daha neler gelecek?

Adetlerim 28 gunde bir ve asla Şaşmaz. . Nasil oldu bu is anlamadim. Ustelik diger her sey normal???

Canım ne kistiymiş eğer normal yumurta küstüyse yani yumurtlamışsın ama çatlamamış yumurta kist haline gelmiş öyleyse önemli değil doğum kontrol hapıyla geçer hemen cnm eğer çikolata kisti yada polikistikse ilaçlarını kullan hamilelikte hepsinde olur ona göre tedavi verir doktor mesela geçen ay benimde iki tane vardı buay doğum kontrol hapı kullandım bende dün gittim kontrole hastalandım erimiş kistler umarım yardımcı olmuşumdur canım:27:

cok cok tesekkurler icim biraz olsun rahatladı. Kan tahlili ile cesidi belli olacak bakalim haftaya. Dogum kontrol hapıni da ilk kez kullanicam. Normalde olmuyo bebek bu ay da olmicak. Bari bu ay geçse insaallh..

Geçmiş olsun bende de sag overde iyi huylu kist var banada dogum kontrolü hapı verdi doktor bende ilk def kullniyorum cocuk sahibi olk itiyium ve hsg de istedi doktium ne yapacağım i bilmiyirum

Benim de adetim hicccc sasmazdi gecen iki ay ust uste 3 gun gecikti inanilmaz siddetli bir agri yasadim adet gunumde meger yumurtalik kistim varmis ve patlamis bir tadavisi yok dedi dr karin bosluguna patladigi icin vucut onu kendi kendine emecek dedi 2-3 gun sanci yasadim karnima dokunamadim. Ikinci ay yine tekrar etti yine kist olusmus ve kendiliginden patlamis....a bu ay allahtan tam zamaninda oldum...ozetle yumurtalik kisti cok sakincali bisey degil rahat ol :16:

Arkadaşlarım. 26 yasindayim 8 aydir bebek bekliyoruz ama Rabbim nasip etmedi daha. Çevredekiler hamile kaldikca geriliyorum. Doktora gittim.yumurtada kist var dedi. Adetin üçüncü günü doktora gittim duble ultrason ve kan tahlili istedi. Bir de dogum kontrol hapi verdi bir aylık. Lutfen, yardim edin basina gelen varsa??? Hamilelige engel mi bu kist? Bunan sonra basima daha neler gelecek?
tatlım k,istin türü ve boyutu önmli neolduğunu blmeden telaş yapma . benm dermoidti . adet düzensizliği ağrı vardı ve çocuğum olmuodu ben hemen aldrdm hiçvakit kaybetmedim ama bnmki 5cmidi ve 5.ayıçocuğum oldu .. ayrıntıları öğren canım telaşlanma herşey hallolur allahın izniyle

Cevaplariniz icin tesekkurler. Benim adwtim bir gun bile Şaşmaz. Hatta ilk dkktorum kist var deyince inanmadim, doktor degistirdim. O da aynısını soyledi. Çeşidi diger ay belli olacak ama asil merak ettiğim cocuga engel mi? Boyutu 3.5. Gerci bu ay dogum kontrol hapi kullanacağım. Rabbimden umit kesilmez ama oteki aylarda olmayan bu ay...

Bi arkadaşımın yumurtalıklatında kist vardı fakat onun bundan haberi yoktu bi gün rahatsızlandı meğer kisti patlamış sonra hamile kaldı Allah yaratıcaksa herşey olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendede kist var cnm 2 cm di bir ay icinde hap kullanmama ragmen 5.5. cm oldu. Ameliyat olucam yüksek ihtimal. Banada dogum kontrol hapi verdi ama ise yariycagini sanmiyorum. Ameliyat olana kadar patlamasindan korkuyorum. Yumurtaliga zarar vermez insallah.

Merhaba arkadaslar...Benimde yumurtalik kistim vardi 17yasinda bu yuzden ameliyat oldum ve yumruk kadar kist aldilar.. doktor tekrar olustugunu soyledi 3.5 cm buyuklugundeydi ben dogum kontrol hapi yerine sogan kuru kullandim we en son doktora gittigimde eridiklerin ögrendim.. yumurtalik kisti korkulcak bisey degil hamileligede engel olmuyomus zaten kistler dogumdan sonra kayboluyomus.,

Back