Yumurtalık kisti ve şiddetli Ağrı 🤒

Pala1586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
144
46
48
29
Arkadaşlar merhaba bende 2 santimlik bir yumurtalık kisti var ve ara ara çok şiddetli ağrıyor beni uykumdan uyandırıyor doktor alttan baktı biraz kanama yapmış dedi tedavisi ne dedim yapacak birşey yok bekleyecez falan dedi sizce nasıl geçer önere bileceğiniz kür yada başka bitşey var mı

Canim sogan kürü kistleri temizliyo diye biliyorum

Arkadaşlar merhaba bende 2 santimlik bir yumurtalık kisti var ve ara ara çok şiddetli ağrıyor beni uykumdan uyandırıyor doktor alttan baktı biraz kanama yapmış dedi tedavisi ne dedim yapacak birşey yok bekleyecez falan dedi sizce nasıl geçer önere bileceğiniz kür yada başka bitşey var mı
Valla bende yenı ögrendım Dr kontrolune gıtmıstım Yumurta kıstım oldugunu ve regl ile atarsın olmazsa dogum la atarsın demıstı ve aynı anda hamıle oldugumu da ogrendım. Şükür bır sıkıntı yok. Yalnız ilişki esnasında agrı hıssetmıstım ondanmış sanırım. İnşallah bebegıme banada zararı olmaz yarın kontrole gıttıgımde soracağım. 🙏Sızede gecmıs olsun şifalar diliyorum.
Aslında kanadıysa iyidir dıye dusundum bı an cunku atmıs olacaksınız bedeninizden. Yınede Dr kontrolu ihmal etmeyin.

Genelde geceleri çok yorulduğumda yani ara ara ama rahatsız edici sol tarafımda sadece

Back