Evet canım folikül kisti diye yazdı bana verdiği kağıda.
Laparoskopiyle yapıldı evet.
Dediğin gibi sadece kist olan bölgede ağrım oluyor.
Adet kanamamla beraber pıhtı şeklinde parçalar düşüyor muhtemelen bunlardır.
Yani inşallah bunlardır. Yoksa ameliyatla alınması gerekecekmiş.
Arkadaşlar bi ay önce doktora gittim ve yumurtalık kisti olduğu anlaşıldı.Sağ yumurtalığımdaymış.
Kendiliğinden düşer muhtemelen dedi. Doktordan sonraki regl dönemim biraz ağrılı geçti.Ama normal günlerinde
olup bitti.
Bittikten 2 gün sonra aniden yeniden kanama ve pıhtı düşmesi oldu.
Yaşayanlar bilirler.Dayanılmaz bi ağrı. Kistin olduğu tarafta sağ tarafımda kasığımda acayip bi ağrı.
Kemiklerimi bile sızlatan türden. Merak ettiğim konuysa bu kist kendiliğinden düşerken anlayabilirmiyim?
Düştüğü için mi ağrı çekiyorum yardım lütfen.
Ayrıca kist için biyopsi yapıldı. Sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakıcak.
Pazartesi de bunun sonucunu alıcam. Çok endişeliyim
yok bence atmışsındır yani inş..ameliyata umarım gerek kalmaz ben oldum 2 ay önce laparoskopiyle alındı. ama ameliyat olman gerekse bile korkma hiç endişilenme çokçabuk toparlıyorsun.allah beterinden korusun hepimizi. sonuçlar çıkınca bildir muhakkak
benimde var tatlım ama bu kistler genelde iyi huylu benim bünyem sürekli üretip büyütüyor. 6,5 cm büyümüştü ama adet dönemimde 3 cme küçüldü . ağrı yapması garip geldi normalinde ağrı yapmaması lazım adet dönemleri dışında. eğer kasık bölgende adet dönemi dışında ağrın olursa hemen bir doktora görünmeni öneririm benim bundan 2 hafta önce filan kistim patlamıştı öyle şiddetli ağrıyla. ameliyt da laparoskopi ile minik bir operasynla alınıyormuş
Arkadaşlar bi ay önce doktora gittim ve yumurtalık kisti olduğu anlaşıldı.Sağ yumurtalığımdaymış.
Kendiliğinden düşer muhtemelen dedi. Doktordan sonraki regl dönemim biraz ağrılı geçti.Ama normal günlerinde
olup bitti.
Bittikten 2 gün sonra aniden yeniden kanama ve pıhtı düşmesi oldu.
Yaşayanlar bilirler.Dayanılmaz bi ağrı. Kistin olduğu tarafta sağ tarafımda kasığımda acayip bi ağrı.
Kemiklerimi bile sızlatan türden. Merak ettiğim konuysa bu kist kendiliğinden düşerken anlayabilirmiyim?
Düştüğü için mi ağrı çekiyorum yardım lütfen.
Ayrıca kist için biyopsi yapıldı. Sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakıcak.
Pazartesi de bunun sonucunu alıcam. Çok endişeliyim
korkma ve de endiselenme gecen ay benimde folikül kistim vardı sag overde benim de..
ve bende adetle attımm coooook sükürrr
seninkide gider tabiki stres yapmicaksın en önemlisii benimde adetim de böyle parca parca bisi olmustu pıhtılıydı biraz valla düsürmüsümm darısı basınaa ama sakın korma yumurtalık kisti her kadında olurr adetle kaybolur bu yüzden farkına pek varılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?