How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yumurtalık kisti tecrübesi olanlar yardım lütfen...

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
198
Arkadaşlar bi ay önce doktora gittim ve yumurtalık kisti olduğu anlaşıldı.Sağ yumurtalığımdaymış.

Kendiliğinden düşer muhtemelen dedi. Doktordan sonraki regl dönemim biraz ağrılı geçti.Ama normal günlerinde

olup bitti.

Bittikten 2 gün sonra aniden yeniden kanama ve pıhtı düşmesi oldu.

Yaşayanlar bilirler.Dayanılmaz bi ağrı. Kistin olduğu tarafta sağ tarafımda kasığımda acayip bi ağrı.

Kemiklerimi bile sızlatan türden. Merak ettiğim konuysa bu kist kendiliğinden düşerken anlayabilirmiyim?

Düştüğü için mi ağrı çekiyorum yardım lütfen.

Ayrıca kist için biyopsi yapıldı. Sanırım iyi huylumu kötü huylumu ona bakıcak.

Pazartesi de bunun sonucunu alıcam. Çok endişeliyim :43::43:

geçmiş olsun canım. büyük ihtimalle folikül kistin var.sadece kist 'in olduğu bölgede ağrı var sanırım. adetinle kaybolduğunu,ancak parça şeklinde görüyorsan anlarsın.atmışsındır belkide.çikolata kistim vardı benimde.çok sancılı ağrılı dönemlerim oldu.çok şükür kurtuldum umarım tekrar nüks etmez.biopsi yapıldı demişsin. bunu laparoskopiyle mi yaptılar?

Evet canım folikül kisti diye yazdı bana verdiği kağıda.

Laparoskopiyle yapıldı evet.

Dediğin gibi sadece kist olan bölgede ağrım oluyor.

Adet kanamamla beraber pıhtı şeklinde parçalar düşüyor muhtemelen bunlardır.

Yani inşallah bunlardır. Yoksa ameliyatla alınması gerekecekmiş. :31:

Evet canım folikül kisti diye yazdı bana verdiği kağıda.

Laparoskopiyle yapıldı evet.

Dediğin gibi sadece kist olan bölgede ağrım oluyor.

Adet kanamamla beraber pıhtı şeklinde parçalar düşüyor muhtemelen bunlardır.

Yani inşallah bunlardır. Yoksa ameliyatla alınması gerekecekmiş. :31:

yok bence atmışsındır yani inş..ameliyata umarım gerek kalmaz ben oldum 2 ay önce laparoskopiyle alındı. ama ameliyat olman gerekse bile korkma hiç endişilenme çokçabuk toparlıyorsun.allah beterinden korusun hepimizi. sonuçlar çıkınca bildir muhakkak:34::34:

Arkadaşlar bi ay önce doktora gittim ve yumurtalık kisti olduğu anlaşıldı.Sağ yumurtalığımdaymış.

Kendiliğinden düşer muhtemelen dedi. Doktordan sonraki regl dönemim biraz ağrılı geçti.Ama normal günlerinde

olup bitti.

Yaşayanlar bilirler.Dayanılmaz bi ağrı. Kistin olduğu tarafta sağ tarafımda kasığımda acayip bi ağrı.

Kemiklerimi bile sızlatan türden. Merak ettiğim konuysa bu kist kendiliğinden düşerken anlayabilirmiyim?

benimde var tatlım ama bu kistler genelde iyi huylu benim bünyem sürekli üretip büyütüyor. 6,5 cm büyümüştü ama adet dönemimde 3 cme küçüldü . ağrı yapması garip geldi normalinde ağrı yapmaması lazım adet dönemleri dışında. eğer kasık bölgende adet dönemi dışında ağrın olursa hemen bir doktora görünmeni öneririm benim bundan 2 hafta önce filan kistim patlamıştı öyle şiddetli ağrıyla. ameliyt da laparoskopi ile minik bir operasynla alınıyormuş

yok bence atmışsındır yani inş..ameliyata umarım gerek kalmaz ben oldum 2 ay önce laparoskopiyle alındı. ama ameliyat olman gerekse bile korkma hiç endişilenme çokçabuk toparlıyorsun.allah beterinden korusun hepimizi. sonuçlar çıkınca bildir muhakkak:34::34:

benimde var tatlım ama bu kistler genelde iyi huylu benim bünyem sürekli üretip büyütüyor. 6,5 cm büyümüştü ama adet dönemimde 3 cme küçüldü . ağrı yapması garip geldi normalinde ağrı yapmaması lazım adet dönemleri dışında. eğer kasık bölgende adet dönemi dışında ağrın olursa hemen bir doktora görünmeni öneririm benim bundan 2 hafta önce filan kistim patlamıştı öyle şiddetli ağrıyla. ameliyt da laparoskopi ile minik bir operasynla alınıyormuş

Doktor 2 ay sonra gel bakalım kistin durumuna demişti bana. Onu bekliyorum bende.

Aslında regl dışında bi ağrı değil kızlar reglim yeni bitti 2 gün falan olmuştu.

2 gün sonrada dün gece bi parça pıhtı ve hafif kanama oldu ve geçti.Sonrasında hala bişey yok.

Sizlerede çok geçmiş olsun kızlar.

Sonuçları alır almaz paylaşırım sizlerlede... :16: Biraz rahatladım teşekkürler :16:

olup bitti.

korkma ve de endiselenme gecen ay benimde folikül kistim vardı sag overde benim de..

ve bende adetle attımm coooook sükürrr :nazar::nazar::nazar:

seninkide gider tabiki stres yapmicaksın en önemlisii benimde adetim de böyle parca parca bisi olmustu pıhtılıydı biraz valla düsürmüsümm darısı basınaa ama sakın korma yumurtalık kisti her kadında olurr adetle kaybolur bu yüzden farkına pek varılmaz :16::16:

korkma ve de endiselenme gecen ay benimde folikül kistim vardı sag overde benim de..

ve bende adetle attımm coooook sükürrr :nazar::nazar::nazar:

seninkide gider tabiki stres yapmicaksın en önemlisii benimde adetim de böyle parca parca bisi olmustu pıhtılıydı biraz valla düsürmüsümm darısı basınaa ama sakın korma yumurtalık kisti her kadında olurr adetle kaybolur bu yüzden farkına pek varılmaz :16::16:

:16::16: Çok geçmiş olsun. Rahatlattın beni.

İnşallah bende atlatırım. Dediğin gibi pıhtıya benzer parçalar oluyo çok.

Zaten 15 gün regl oldum öyle gittim doktora uzun sürünce panikledim. Bu kist olayı çıktı.

Bende artık üzülmüyorum uzun sürüyo reglim diye. Sürsün düşsün gitsinde regl ile beraber. :16:

Benim de varmış sezeryan olurken dr almış. Sorduğumda önemli değil sadece reglini etkileyen kistlerdi demişti...

Back