inşallah bir an önce hamile kalırsın hayırlısıylaBenimde 6 ay kadar önce kistim 3 cmdi ama nasıl olduysa 6 ayda 3 cm daha büyüdü ve 6 cm oldu soğan suyuna başlicam bende herkes çok öneriyor kist için..
bu kist yüzünden ben gebede kalamıyorum malesef
BU ARADA SENİN KİSTİN FOLİKÜL KİSTİ MİYDİ yok sa over falan mı ?Benimde 6 ay kadar önce kistim 3 cmdi ama nasıl olduysa 6 ayda 3 cm daha büyüdü ve 6 cm oldu soğan suyuna başlicam bende herkes çok öneriyor kist için..
bu kist yüzünden ben gebede kalamıyorum malesef
bu mesajları yazarken kistimin hangi çeşit olduğunu bilmiyordum artık biliyorum.dr herhangi bisey soylemediyse folikul kisti olabilir yani yumurtlaman oluyo. gelisiyo fakat catlamiyo.benim aynen boyle olmus.lekelenme tarzi kanaman olmus muydu kisti ogrendiginde?
inşallah bir an önce hamile kalırsın hayırlısıylabence soğan kürüne biran önce başla ve tam anlatıldığı gibi uygula . ben bi ara yaptım ama devamını getiremedim bence faydası oluyo. soğan kürünü bitir dr a tekrar git bakalım kistte değişiklik var mı .. insallah gecmiş olur. bu arada kür uygularken bebek için çalışmaya ara verin ki hamileliği engellemesin ne olur ne olmaz ALLAH KORUSUN düşük yapabiliyo cnm dikkatli ol.
BU ARADA SENİN KİSTİN FOLİKÜL KİSTİ MİYDİ yok sa over falan mı ?
canım sen hamile kaldın mı hiçdr herhangi bisey soylemediyse folikul kisti olabilir yani yumurtlaman oluyo. gelisiyo fakat catlamiyo.benim aynen boyle olmus.lekelenme tarzi kanaman olmus muydu kisti ogrendiginde?
kizlar hayit tohumu aln aktardan cokkk faydali ben denedim kistim yok oldu.yalniz sicak syun icne atin 2-3 dk bekletip icin fazla bkletmeyin hergun bir fncan icin
Merhaba arkadaslar. 2008 yılında yumurtalik kistim çıktı. Sık adet gormeden dolayi doktora gitmistim. 2 sene dogum kontrol hapi kullandim. Geçmedi kist. Ama adetim duzene girmişti. Bu yaz ağustosta tekrar sık adet görmeye basladim. 3 aydir doğum kontrol hapi kullandim yine. Şimdi doktordan geldim yine bir küçülme yok.gecmiyor artik delircemdogum kontrol haplari adeti kac ayda duzene sokar. Kullanmicam bu ay. Baska bir sey öneren var mi. Zamaninda sogan kuru de yaptim. Basit kist bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?