yumurtalik kisti öneriler&tedavi sureci&gebelik

kaykut

kızımm benim dünyam
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
399
27
118
kizlar ben ara kanama sikayeti ile dr a gittim.normalde adetlerim hep duzenliydi cunku.vajinal ultrasonda sol yumurtalikta 2 cm bytlarnda kist var dedi.korkulcak bisey yok dedi ama yine de kan tahlili istedi.Ca yani kanser arastirmasi ve gebelik.ama ikisi de yok.sonra bana akinti sikayetim icin ornitop gynomax fitil verdi adetim bitince kontrole gelmemi soyledi.bana endiselenilecek bisey olmadigini rahmimin yumrtalklarmin iyi oldugunu hatta bu kanama oldugu icin sevinmem gerektgini soyledi.yumurtlaman duzgun oluo demkki dedik
kafam. karismadi degil muayenede aptal gibi oldum zaten fazla da soru soramadim.simdi lekelenme tarzi kanama devam. ediyor fitili yapmalimym???benzer durumlr ysayan var mi aramizda ???

Benimde 6 ay kadar önce kistim 3 cmdi ama nasıl olduysa 6 ayda 3 cm daha büyüdü ve 6 cm oldu soğan suyuna başlicam bende herkes çok öneriyor kist için..
bu kist yüzünden ben gebede kalamıyorum malesef

Benimde 6 ay kadar önce kistim 3 cmdi ama nasıl olduysa 6 ayda 3 cm daha büyüdü ve 6 cm oldu soğan suyuna başlicam bende herkes çok öneriyor kist için..
inşallah bir an önce hamile kalırsın hayırlısıyla bence soğan kürüne biran önce başla ve tam anlatıldığı gibi uygula . ben bi ara yaptım ama devamını getiremedim bence faydası oluyo. soğan kürünü bitir dr a tekrar git bakalım kistte değişiklik var mı .. insallah gecmiş olur. bu arada kür uygularken bebek için çalışmaya ara verin ki hamileliği engellemesin ne olur ne olmaz ALLAH KORUSUN düşük yapabiliyo cnm dikkatli ol.

BU ARADA SENİN KİSTİN FOLİKÜL KİSTİ MİYDİ yok sa over falan mı ?

aslında bende bilmiyorum ne kisti olduğunu çikolata kisti olmadığını biliyorum sadece
inşallah canım bu ay bebeğim benimle olur.

dr herhangi bisey soylemediyse folikul kisti olabilir yani yumurtlaman oluyo. gelisiyo fakat catlamiyo.benim aynen boyle olmus.lekelenme tarzi kanaman olmus muydu kisti ogrendiginde?

Merhaba arkadaslar.oncelikle hepimize gecmis olsun.
benimde sol yumurtaligimda 6, 5 cm kistim var dopplerde hemorajik kistik lezyon oldugu yaziyo horman tahlilleri ve tumor markerleri normal.adet duzeni ve miktarida normal.normal olmayan sey kistimin hala buyuyo olmasi bide agrilar gecen ay adet olmadan bigun once bayildim bile. Doktorum dogumkontrol ilaci verdi ancak saglik sorunlarimdan kullanamiyorum. Sogan suyunu denedim bende bi faydasi olmadi.simdi civanpercemi ve aslan pencesi deniyorum.insallah bunun faydasini gorururum yoksa ameliyat

kizlar hayit tohumu aln aktardan cokkk faydali ben denedim kistim yok oldu.yalniz sicak syun icne atin 2-3 dk bekletip icin fazla bkletmeyin hergun bir fncan icin

dr herhangi bisey soylemediyse folikul kisti olabilir yani yumurtlaman oluyo. gelisiyo fakat catlamiyo.benim aynen boyle olmus.lekelenme tarzi kanaman olmus muydu kisti ogrendiginde?
bu mesajları yazarken kistimin hangi çeşit olduğunu bilmiyordum artık biliyorum.
dermoid kistmiş sol overde biri 5 öteki 3cmlik ve sol tüpüm tıkalıymış ondan olmuyormuş bebeğimiz.
doktorum laporoskopi ameliyatıyla bunlardan kurtulabileceğimi söyledi ama ben hala tedaviye başlamadım.

BU ARADA SENİN KİSTİN FOLİKÜL KİSTİ MİYDİ yok sa over falan mı ?

canım sen hamile kaldın mı hiç
senin sorunun nedir?

Merhaba arkadaslar. 2008 yılında yumurtalik kistim çıktı. Sık adet gormeden dolayi doktora gitmistim. 2 sene dogum kontrol hapi kullandim. Geçmedi kist. Ama adetim duzene girmişti. Bu yaz ağustosta tekrar sık adet görmeye basladim. 3 aydir doğum kontrol hapi kullandim yine. Şimdi doktordan geldim yine bir küçülme yok.gecmiyor artik delircem dogum kontrol haplari adeti kac ayda duzene sokar. Kullanmicam bu ay. Baska bir sey öneren var mi. Zamaninda sogan kuru de yaptim. Basit kist bu arada.

Kistim 4.cm bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…