• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti olanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi atwa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atwa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
26
1
86
İstanbul
Arkadaşlar bende 4-5 aydır 4 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti var. Doğum kontrol hapıyla tedavi olmama rağmen hala küçülmedi. Benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa tedavi süreçlerini anlatabilirler mi?

ben üç yıldır tedavi için uğraşıyorum bir çok doktora gittim. bir ara tamamen geçti. bir kaç ay sonra tekrarladı ve şuan hala var canım.artık bitkisel tedavi araştırıyorum:)

1 buçuk aylık hamileliğim vardı kasıklarımda aşırı ağrı ve vajinamda akıntı vardı doktoruma gittim 5 cm kist oluşmuş dedi ağrıdan duramıyordum kürtaj olma kararı aldım ve kürtaj olalı bu 2'ci günüm hala kasık ağrılarım geçmedi kontrolüm 1 hafta sonra ama ben kafayı yiyeceğim ya kist kendiliğinden küçülmezse ve ağrılarımdan yatamıyorum kasıklarımı tamamen kaplıyor 5 cm bi kistin bu kadar ağrı yarattığına inanamıyorum doktorum kürtajdan 1 hafta sonra küçülmeye başlar dedi ama ağrılarım hiç geçeçekmiş gibi değil eğer benim gibi sorun yaşayan varsa deneyimlerini anlatabilir mi

Back