Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendee de 6 cm boyunda yumurtalık kisti var doktorum dogum kontrol hapı verdi şimdi hapım bitti adet olmayı bekliyorum adet olunca tekar gidicem,yumurtalık kisti korkulması gereken bişey deil 1 ay 3 ay arasında vucud kendiğilinden atabiliyrmş atmassa doğum kontrol hapı veriliyor.doktora mutlaaka gitmelisin.bu soğan kürü hakkında ufak bi düşüncemi dile getirmek istiyorum yenilemeyen bitkilerin kaynatılıp icilmesini anlıyoum da soğan gibi yemesi mümkün olan şeyleri neden kaynatıp iciyoruz.kendisin yesek ya hem böyle yemesi daha kolay cünkü ben kaynatıp icmiştim 2 gun midem alt üst oldu ,beni yanlış anlamayın kürler faydasız demiyorum saedce fikrmi paylaşmak istedim. neyse hadi kacar benkızlar kist varmış bende 4 cm büyüklünde tuvaletimi yaparken çok zorlanıorum yanıyor içi iltihap kapmış gibi aynı...birde kanamam oluyor kanımda böle adetteki gibi içinden küçük küçük et parçası gibi bişiler geliyor sizdede oluyormuydu böyle???
bendee de 6 cm boyunda yumurtalık kisti var doktorum dogum kontrol hapı verdi şimdi hapım bitti adet olmayı bekliyorum adet olunca tekar gidicem,yumurtalık kisti korkulması gereken bişey deil 1 ay 3 ay arasında vucud kendiğilinden atabiliyrmş atmassa doğum kontrol hapı veriliyor.doktora mutlaaka gitmelisin.bu soğan kürü hakkında ufak bi düşüncemi dile getirmek istiyorum yenilemeyen bitkilerin kaynatılıp icilmesini anlıyoum da soğan gibi yemesi mümkün olan şeyleri neden kaynatıp iciyoruz.kendisin yesek ya hem böyle yemesi daha kolay cünkü ben kaynatıp icmiştim 2 gun midem alt üst oldu ,beni yanlış anlamayın kürler faydasız demiyorum saedce fikrmi paylaşmak istedim. neyse hadi kacar ben
evet canım miğde bulandırıcı ama öyle yapılması gerekiyormuş dah etkılı olması ıcın sanırım yada sıvı oldgu ıcın mıgdede ogutulme gıbı bır sorunu olmadıgı ıcın herlede bılmıyorum.. ama sogan kurunu yanlıs tarıf etmısler onu soylıyım..
3 bardak kaynamış suya bır tane orta boy soganı (dış kabugu ile değil) dörde dlimleyip suya atıyorsun tencerının agzını kapt 10 dk. kaynasın. sonra ılımaya bırak. burnnu kapatarak 4-5 yudumda kafana dıkmeye calıs daha kolay oluyor :) ve bu kürü 15 gun uygula daha fazla degıl gunde sabah aksam 2 kere her hazırlanısta taze olark hazırlancak yanı sabah ayrı aksam ayrı
slm canım benim solda 4 cm sağda 6 cm kist var5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk ay 4 cm lik kist gitti fakat sağdaki kistim şu an 7 cm büyüyor gibi ilaç kullandığım halde doktora git 5 cm kadar zararsız diyor doktorlar ama büyükse ağrı yapıyor başka zararları da var dedi bana ameliyat dedi ama ben olmak istemiyorum bu ay çok ağrım oldu sağıma yatamadım valla ne olacak bilmem sana geçmiş olsun
kızlar kist varmış bende 4 cm büyüklünde tuvaletimi yaparken çok zorlanıorum yanıyor içi iltihap kapmış gibi aynı...birde kanamam oluyor kanımda böle adetteki gibi içinden küçük küçük et parçası gibi bişiler geliyor sizdede oluyormuydu böyle???