Yumurtalik kisti olan bakabilir mi ?

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Hayirli aksamlar kizlar yumurtalik kistim var 7 santimdi dogum kontrolle kuculdu habersiz kontrolde bu defa 10 santmden buyuk olustu ama hic agrim yok cok sasirdim tertemIz bekliyordum. Fakat bir suredir wc icin kosustiruyorum her yerde baski yapiyor bu gun cok midem bulaniyor ufak ufak sizliyor patlasa agrisi cok kotu oluyor deniyor ? Sogan suyu kuru uyguluyordum bugun bitti bitimime baglandi sanki bu durum var mi kisti buyuk olan arkadas bunun agrisi nasil olur sonucta biliyorum ameliyat dendi ama ben askiya aldim gideyim mi doktora yine ?

Ameliyatı askıya alarak hata yapıyorsunuz.
hiçbirimiz doktordan iyi bilemeyiz benim 6,5 cm iken alındı. Ameliyat olduğum dönemde 8cm civarında kisti olup patlayan bir hasta vardı zor yetiştirmişlerdi.
Sağlık bu ihmale gelmez.
Soğan kürü yada başka kürler gibi alternatif tedavi yöntemleri modern tıbba destek için vardır.
Geçmiş olsun ama cahilce hareket etmeyin lütfen.

Ameliyatı askıya alarak hata yapıyorsunuz.
hiçbirimiz doktordan iyi bilemeyiz benim 6,5 cm iken alındı. Ameliyat olduğum dönemde 8cm civarında kisti olup patlayan bir hasta vardı zor yetiştirmişlerdi.
Sağlık bu ihmale gelmez.
Soğan kürü yada başka kürler gibi alternatif tedavi yöntemleri modern tıbba destek için vardır.
Geçmiş olsun ama cahilce hareket etmeyin lütfen.
Niye boyle hakaret dolu bir cevap yazdiginizi anlamadim daha onceki kistim bu sekilde gecti vucudum urettigini soyledigi icin doktor tekrar denedim ameliyatta olsam yinelecektir siz bunu mantiken daha iyi bilmelisiniz esim kisirlik tedavisi goruyor onun ameliyat donemiyle denk dusurmek icin askiya aldik doktorda onayladi cunku hix agri sizi gibi bir durumum yok ben sadece yasayanlar nasil bir sanci yasiyor bunu merak ettim. Tesekkur ederim.

Niye boyle hakaret dolu bir cevap yazdiginizi anlamadim daha onceki kistim bu sekilde gecti vucudum urettigini soyledigi icin doktor tekrar denedim ameliyatta olsam yinelecektir siz bunu mantiken daha iyi bilmelisiniz esim kisirlik tedavisi goruyor onun ameliyat donemiyle denk dusurmek icin askiya aldik doktorda onayladi cunku hix agri sizi gibi bir durumum yok ben sadece yasayanlar nasil bir sanci yasiyor bunu merak ettim. Tesekkur ederim.
Hakaret kastı gürmedim yanlış anladınız sanırım. Sağlığınızı tehlikeye attığınızı belirtmeye çalışmıştım.
Benim de hiç ağrım sızım yoktu . Sadece düzensizlik vardı.

off benimde kistim var iki haftadır ağrı çekiyorum
dr ilaç verdi önümüzdeki adet değil bir sonraki adetle gel dedi ama ağrılarım hiç geçmiyor devamlı ağrı çekiyorum
kistim de 6.8 olmuş şimdi sizin yazıları okuyunca korktum vallahi

Hayirli aksamlar kizlar yumurtalik kistim var 7 santimdi dogum kontrolle kuculdu habersiz kontrolde bu defa 10 santmden buyuk olustu ama hic agrim yok cok sasirdim tertemIz bekliyordum. Fakat bir suredir wc icin kosustiruyorum her yerde baski yapiyor bu gun cok midem bulaniyor ufak ufak sizliyor patlasa agrisi cok kotu oluyor deniyor ? Sogan suyu kuru uyguluyordum bugun bitti bitimime baglandi sanki bu durum var mi kisti buyuk olan arkadas bunun agrisi nasil olur sonucta biliyorum ameliyat dendi ama ben askiya aldim gideyim mi doktora yine ?
cok gecmis olsun.27 mart 2017 de laproskopi yapilmıs biri olarak suan evimde dinlenirken goruyorum bu yaziyi.arkadaslar ihmale atmayin tedaviyi.7 cm yada ustu kistler tedaviye cevap vermiyor.vermedigi gibi patlama riski de doguyor.eger patlarsa kapali degil acik ameliyata alinirsiniz.benim bugun 4 gunum evdeyim.ama agrim yok.tum ihtiyaclarimi yavas yavas yapiyorum kendim.cunku kapali ameliyat.acikta yatarsiniz 1.5_2 ay. bide agri daha cok.ferek varmi yok.izmirdeyim.prof dr.umun adini veririm size.agrisiz sizisiz halletti sagolsun.neyse doneyim kiste benimkide 8 cm olana kadar agri hiccc yapmadi.ama bir sabah oyle bir agriyla uyandimki.bobrek karin kasik sirt.ates kusma anlatamamam size acile zor gittik.ayda mutlaka 1 kere ve aniden baslayarak surdu bu agrilarda.oldumda kurtuldum arkadaslar daha detayli sormak istedikleriniz olursa cevap veririm.evde en az 1_2 hafta daha yatiyor olucam sonucta.gecmis olsun kizlar

Back