• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık kisti ne olur bakın

rockdream

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
58
21
298
Adana
merhaba arkadaşlar. moralim çok bozuk. geçen ay sağ yumurtalığımda ağrı oldugundan dolayı ultrasona girdim. yumurtalıgımda 4,5cm lik kist çıktı. CA 125 hormon testim 11 çıkmıştı normaldi. doktor gelecek ay bir daha gel dedi kontrol için. dün doktora gittim. ultrasonda kistimin olmadıgını gördüler yani kist kaybolmuş. fakat CA 125 hormon testi 50 çıktı :S moralim çok bozuldu sınır 35 ama benimki çoook yüksek:((( doktor gelecek ay bir daha gel dedi de bu ca 125 yüksek çıkınca kötüymüş diye duydum.ne yapacagım ben :((((

moralinizi bozmayın kist demek ki basit bi kistmiş kendiliğinden adetle atmıs vücut onu
bende 2 kez çikolata kist ameliyatı olmustum 4 yıl kadar önce ca125 benim 1000 civarında cıkmıstı hatta ameliyatımı onkoloji bölümünde yapmıslardı ama ameliyat esnasında patalojiye giden parça temiz cıktı cok sükür
bazen yükselebiliyor değerler kiste bağlı içinizi rahat tutun ve ara ara tekrarlayın testinizi geçmiş olsun

ca 125 benimde 116 bende de çikolata kisti var...

aklına hemen kötü şeyler getirme çikolata kisti olduğunda bu değer yüksek çıkabiliyor

Back