• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti mide bulantısı yapar mı ?

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
kızlar 2 gündür midem bulanıyor, sancıyor, ağzımın hiç tadı yok.. arada bi tuhaf oluyorum..
bu ay klomen kullanmıştım , yumurtaların bazısı çatlarken, çatlayamayan yumurtalarım kist olarak kaldı.. ilk adetle atılabilir dedi dr..
peki beni bu kistler etkiliyormudur? mideyi üşüttüm diye düşünüyordum ama kendimi iyice ısıtmama rağmen halen geçmedi.. aklıma takılıyor.. sizin bi fikriniz var mı ? bilmiyorumkismile
Yardımcı olursanız çok memnun olacağım

yapar derler ama doktorum bana mide bulantın ve ağrın olunca gel demişti patlama oluyormus umarım öle birşey değildir

yapar derler ama doktorum bana mide bulantın ve ağrın olunca gel demişti patlama oluyormus umarım öle birşey değildir

cevabın için teşekkür ederim.. hala ara ara kendini gösteriyor.. patlama gibi birşey olsa ağrıdan duramam galiba değil mi ?

cnm annem de oldu bu yumurtalık kistinden yumurta kiste dönüşmüş ama anneminki patladı aşırı derecede sancı ve mide bulantısı yaptı
patlama olsa korkunç bi ağrın olur merak etme
ama ihmal etme patlayınca çok uğraştık biz karın içine yayılmış ameliyat oldu
inşallah seninki adetle atılır:1hug:

komenden sonra olur ben de kullandım malesef gbe kalamadım henuz adet olmadım ama klomen adetı de gecıktırıyor benım de hafıf mıde bulantım ve sag tarafımda sancılarım var muhtemelen benım de bır yumurtam catlamadı adet olmayı bekle sonra dr a gıt derım ben dusmusse foktor soyluyor zaten

Back