Yumurtalık kisti için soğan kürü haricinde kür tavsiyesi olan?

Vishnu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
185
177
Merhaba hanımlar,

Yumurtalık kistini yok etmek için kür arıyorum. Soğan kürüne başladım ancak oldukça fazla mide bulantısı yaptı devam edebilecek miyim bilmiyorum. Kistim büyüktü en son doktora gittiğimde. İlaç vermişti doktor yok olmadığı takdirde ameliyata gerek duyulacağını söylemişti. İlaçta bünyemi rahatsız edince bitkisel şeyleri araştırmaya başladım. Duyduğunuz, bildiğiniz kürleri paylaşırsanız çok ama çok mutlu olurum.

Bu arada soğan kürünü merak edenler için deneyimlerimi yazayim. Konuyu actigimda sogan suyunu bir kez icmistim ve bir daha icemeyecegimi dusundum. Sonra kendimi zorladim ve kuru uyguladim. Suan 14. Gunumdeyim. Kür hemen oncesinde doktora gitmemistim. Cok onceden gittigimde 4.5 cmlik bir kist vardi. Dün doktora gittim ve biri 4 digeri 2.5 cmlik kistler mevcuttu... Yani sogan kürü bende işe yaramadı. Doktor bir ilac verdi. Adetle beraber kullanmaya baslayacagim. Simdi adeti duzenlemesi icin bir seyler arastiracagim forumdan. Umarim ilac ise yarar.

Bende 5 sene evvel zorla deneyip içmiştim, ama hiçbir işe yaramadı. O zamanlarda gitmediğim dr kalmamıştı. O zamandan bu zamana diane 35 kullanıyorum. Kistlerim olduğu gibi duruyor ama en azından hap adetleri düzenliyor ve pcos belirtilerine iyi geliyor. Soğan kürü boş bir kür bence. Belki diğer çaylar denenebilir.

X