yumurtalik kisti, erken adet görme ,yardimmm :(

35moonlight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
30
2
48
İzmir
İyi günler kizlar. 2008 de erken adet görme nedeniyle doktora gittim.sağ overde yumurtalık kisti çıktı. Gittigim doktorlar basit kist dedi.O donem 2 sene dogum kontrol hapı kullandim. Kistte küçülme olmadi. Kist 4 cm.Sonra ilaci biraktim bir donem sogan kuru de uyguladim fayda etmedi. 4 sene adetim düzenli geldi. Fakat bu yaz yine erken adet görmeye basladim. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Kistte yine bir küçülme olmadi. Ne yapmam gerekiyor

Farkli bir doktora gitmeni onerebilirim dogum kontrol yaninda farkli ilaclar verilebiliyo yada operasyona gidebilir ama oncesinde guvenebilecegin farkli bir doktor bulmani oneririm hatta istanbuldaysan bezmialem vakif hastanesi nde pinar hanima gitmeni tavsiye ederim ben memnun kaldim kendisinden

Canim 3 5 doktora gittim hep ayni şeyler ameliyat düşünmüştüm bir ara. Doktoru arastrdim bi kac haberi çıkmış vazgecmistm o zamn. Acaba diyorum aslan pencesi kuru mu uygulasam. Erken adet görme durumunda uygulanir mi ki

Valla hayat senin karar senin ama ben kendi adima tek basina bu tarz kurlerden fayda bulunabilecegini sanmiyorum. Tedaviye ek olabilir belki ama tek basina degil tabi bu benim sahsi fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…