Arkadaşlar sizin kistinizin tedavi süreci nasıl gidiyor ?
benim kistim kalıcıymış zaten ama zayıflayınca etkisi azalıyor şişmanlayınca etkisi artıyormuş ben 9 aydır hamile kalamıyorum mesela çok bunaldım yaa
Yanlış tedavi sonrası kenser hücreli kst oluştu ve 15 cm çıktı ve acil ameliyata alındım ve yumurtamı kaybettim..
Tedavini aksatma ve doktorunden memnun değilsen başka doktor git ben başka doktora gitseymişin 6,7 cm ken yumurtam kurtarılabilirmişti..
Geçmiş olsun canım .Haklısın bende fazla sayılmasa da iki doktora gittim birincisinin dediğine baksaydım işimiz vardı yani .
Benimde bir arkadaşımın bir yumurtası alınmıştı evlendikten 4 sene sonra hamile kaldı inş sizinde öyle olur
Erken davranıp ikinci bir doktora gitmişin iyiki.
Bir senedir bizde tüp bebek için uğraşıyoruz tek yumrta tüp kapalı..
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede kistin seni bırakır dağrala taşlara gider kistin
daha 19 yaşındayken sol yumurtalığımda kist çıktı güya iyi diyerekten büyük şehirde bi dr a gittik dr hanım daha ilaç yazmadan ameliyat da ameliyat diye tutturdu tabi bıçak parası alıcak ya hem de özel klinik..bir de demesin mi dikkatli olmak lazım yoksa yumurtalığın tamamı alınır diye Allahtan başka bir dr a gittim de bi kutu hapla geçti hala daha kontrole giderim arada ne olur ne olmaz diye..demem o ki aman işinin ehli bir dr a gidin..
Geçmiş olsun .
Haklısın .Özeller daha iyi mantığıyla gidiyoruz ama onlar daha çok para mantığıyla ilgileniyor Onun için özelde gittiğim doktora itibar edemediysem başka doktora giderim .
Peki kistin kaç cm'di?
Arkadaşlar doktora gittim kistimin ağrısı bacağıma vurabilirmiş .Ve kistim 6.5 cm den 3.5 cm e düşmüş .Şimdi ise gynelle doğum kontrol hapı verdi umarım tamamen geçer.
istanbuldayım ben .şuan ki doktorumdan çok memnunum canım .renkli doppler çekmişlerdi iyi huylu olduğunu söyleyince içim çok rahat etmişti .
Kistim bulunduğu kısımlara baskı yaparak ağrı oluşturdu sadece bundan muzdaribim .şimdide regl oldum doktorum kesinlikle hiçbir ağrı kesici almayacaksın dedi ama ağrım o kadar fazla ki zorlanıyorum bu durum karşısında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?