• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti baldır ağrısı yapar mı ?

yuvans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
187
0
46
İstanbul
Arkadaşlar sol yumurtalığımda 6.5 cm kist var .Doktorum 10 günlük kullanımı olan bir ilaç vermişti .Şuan 6 .günümdeyim .Gece uyurken sol baldırımda bir ağrı farkettim ve bacağımı çevirirken zorlandım .Şimdi ise dokunduğumda ağrı vermiyor fakat yürüdüğümde yada bacağımı oynattığımda iç kısımda bir ağrı ve acı mevcut .Hareketimide kısıtlıyor .Bu ağrının sebebi kist olabilir ? :43:

Son düzenleme:
Benim saağ tarafımda kist varken 6,5 7 cm kadardı sağ tarfımda kasık ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı ve sağıma yatınca kramp gibi bir şey giriyordu ama belki seninki kistten değildir ani bir haraket yapmışındır onun etkisidir.

canım bendede kist var polikistik over ama yumurtalıklarım sızlıyor arada bence seninde onunla ilgisi yoktur canım devam ederse doktora başvur bence:59:

Yattığımda hiçbir problemim yoktu öyle pek fazlada hareket etmem yatakta ama :25: Doktora gidecektim fakat yürümekte zorlanıyorum artık eşimle yada annemle gideceğim .

benim kistim kalıcıymış zaten ama zayıflayınca etkisi azalıyor şişmanlayınca etkisi artıyormuş ben 9 aydır hamile kalamıyorum mesela çok bunaldım yaa

Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım .Üzme,yıpratma kendini bunun da bir zamanı vardır elbette vakti gelince olur.İnş hayırlısıyla anne olursun ;)

Yanlış tedavi sonrası kenser hücreli kst oluştu ve 15 cm çıktı ve acil ameliyata alındım ve yumurtamı kaybettim..
Tedavini aksatma ve doktorunden memnun değilsen başka doktor git ben başka doktora gitseymişin 6,7 cm ken yumurtam kurtarılabilirmişti..:14:

Yanlış tedavi sonrası kenser hücreli kst oluştu ve 15 cm çıktı ve acil ameliyata alındım ve yumurtamı kaybettim..
Tedavini aksatma ve doktorunden memnun değilsen başka doktor git ben başka doktora gitseymişin 6,7 cm ken yumurtam kurtarılabilirmişti..:14:

Geçmiş olsun canım .Haklısın bende fazla sayılmasa da iki doktora gittim birincisinin dediğine baksaydım işimiz vardı yani .
Benimde bir arkadaşımın bir yumurtası alınmıştı evlendikten 4 sene sonra hamile kaldı inş sizinde öyle olur ;)

Geçmiş olsun canım .Haklısın bende fazla sayılmasa da iki doktora gittim birincisinin dediğine baksaydım işimiz vardı yani .
Benimde bir arkadaşımın bir yumurtası alınmıştı evlendikten 4 sene sonra hamile kaldı inş sizinde öyle olur ;)

Erken davranıp ikinci bir doktora gitmişin iyiki.
Bir senedir bizde tüp bebek için uğraşıyoruz tek yumrta tüp kapalı..
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede kistin seni bırakır dağrala taşlara gider kistin

daha 19 yaşındayken sol yumurtalığımda kist çıktı güya iyi diyerekten büyük şehirde bi dr a gittik dr hanım daha ilaç yazmadan ameliyat da ameliyat diye tutturdu tabi bıçak parası alıcak ya hem de özel klinik..bir de demesin mi dikkatli olmak lazım yoksa yumurtalığın tamamı alınır diye Allahtan başka bir dr a gittim de bi kutu hapla geçti hala daha kontrole giderim arada ne olur ne olmaz diye..demem o ki aman işinin ehli bir dr a gidin..

Erken davranıp ikinci bir doktora gitmişin iyiki.
Bir senedir bizde tüp bebek için uğraşıyoruz tek yumrta tüp kapalı..
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede kistin seni bırakır dağrala taşlara gider kistin

Teşekkür ederim .İnş siz de hayırlısıyla güzel haberi alırsınız .

daha 19 yaşındayken sol yumurtalığımda kist çıktı güya iyi diyerekten büyük şehirde bi dr a gittik dr hanım daha ilaç yazmadan ameliyat da ameliyat diye tutturdu tabi bıçak parası alıcak ya hem de özel klinik..bir de demesin mi dikkatli olmak lazım yoksa yumurtalığın tamamı alınır diye Allahtan başka bir dr a gittim de bi kutu hapla geçti hala daha kontrole giderim arada ne olur ne olmaz diye..demem o ki aman işinin ehli bir dr a gidin..

Geçmiş olsun .
Haklısın .Özeller daha iyi mantığıyla gidiyoruz ama onlar daha çok para mantığıyla ilgileniyor Onun için özelde gittiğim doktora itibar edemediysem başka doktora giderim .

Peki kistin kaç cm'di?

Arkadaşlar doktora gittim kistimin ağrısı bacağıma vurabilirmiş .Ve kistim 6.5 cm den 3.5 cm e düşmüş .Şimdi ise gynelle doğum kontrol hapı verdi umarım tamamen geçer.

Geçmiş olsun .
Haklısın .Özeller daha iyi mantığıyla gidiyoruz ama onlar daha çok para mantığıyla ilgileniyor Onun için özelde gittiğim doktora itibar edemediysem başka doktora giderim .

Peki kistin kaç cm'di?

inan hatırlamıyorum ama çok büyük değildi benimki ayrıca evli değilsen sakın ameliyat olma yumurtalığın yapısı bozulup çocul olmama riski varmış dr um 6 aylık tedaviye cevap vermez ve çok büyük olursa anca o zaman ameliyat demişti nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben samsunda atasam hastanesi ayşin hanıma gitmiştim çok şeker bi dr

Arkadaşlar doktora gittim kistimin ağrısı bacağıma vurabilirmiş .Ve kistim 6.5 cm den 3.5 cm e düşmüş .Şimdi ise gynelle doğum kontrol hapı verdi umarım tamamen geçer.

geçer cnm zaten kötü huylu falan olsa ilaçla erimezdi ki

İstanbuldayım ben .Şuan ki doktorumdan çok memnunum canım .Renkli doppler çekmişlerdi iyi huylu olduğunu söyleyince içim çok rahat etmişti .

Kistim bulunduğu kısımlara baskı yaparak ağrı oluşturdu sadece bundan muzdaribim .Şimdide regl oldum doktorum kesinlikle hiçbir ağrı kesici almayacaksın dedi ama ağrım o kadar fazla ki zorlanıyorum bu durum karşısında .

istanbuldayım ben .şuan ki doktorumdan çok memnunum canım .renkli doppler çekmişlerdi iyi huylu olduğunu söyleyince içim çok rahat etmişti .

Kistim bulunduğu kısımlara baskı yaparak ağrı oluşturdu sadece bundan muzdaribim .şimdide regl oldum doktorum kesinlikle hiçbir ağrı kesici almayacaksın dedi ama ağrım o kadar fazla ki zorlanıyorum bu durum karşısında .

bu topıgı gec okuyorum ama ınsallah cevap alabılırım

memnun oldugun doktorun adını alabılırmıym arkadasım bende mıyom ve kıst var kıstı hıc onemsemedıler bırı gıttıgım her bes dr mıyom alınması gerekıyordu ama bırtulru cesaret edemedım ama artık okdr cok agrım varkı hele kıstım okdr cok agrı yapıyorkı yan boslugum kasıklarım belım yarattıgı stres ıse hıc basetmıyorum

Back