Yumurtalık kisti ameliyatı sonrası

photodiary2017

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
580
809
23
Merhaba arkadaşlar
1,5 hafta önce 8 cm lik bir dermoid kist ameliyatı olmuştum. Açık ameliyattı. Bir hafta olduğunda kontrole gittik. Doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi. 6 ay sonra çocuk yapmamızı söyledi. Yani 6 ay sonra tekrar gideceğiz doktora. Doktor normal yollardan çocuğun olur dedi bana. Ayrıca pkos var bende.
bazı endişelerim var sizlerle paylaşmak istiyorum tecrübeli bayanlar yazarsa çok sevinirim.
1.si kist zaten yumurtalık rezervine zarar vermişken artı bu ameliyatlar da bu rezervi azaltıyormuş. Hatta diğer tarafta 2 cm lik kisti bu nedenle almadı doktor. Ameliyattan önce 2 tarafı da temizleyeceğini söylerken ameliyatta bundan vazgeçmiş sebep olarak da yumurtalık rezervini söyledi.
ben emin olamıyorum ya doktorun bana söylemediği şeyler varsa bu 6 ay zaman kaybı değil mi? Bu beni çok korkutuyor.
2.si diğer tarafta 2 cm kist olması pkos olması ve bu ameliyat benim çocuk sahibi olmamı engeller mi?
3.sü bu ameliyat sonrası kilo veren var mı? Bnm kilo verememe problemim vardı aylarca uğraşıp kilo veremezdim ameliyattan sonra sadece yediklerime dikkat ederek bol su içerek 4kiloya yakın vermişim. Böyle birşey yaşayan var mı

merhaba bende açık kist ameliyatı oldum 10 gün önce ağrılarınız geçti mi acaba

kist varken ki ağrı yök ama ameliyata bağlı dikiş yerleri vs hala acıyor. Bnm 15 gün oldu bugün. Gaz sancılarım oluyor. Sizin nasıl?
12 gün oldu benim de lapraskopi olcaktım yapışıklıktan girememiş doktor benim de çikolata kisti ve tüpler alındı hala dikiş yerleri acıo oturup kalkarken zorlanıorum da doktora da soramadım normal mi die

12 gün oldu benim de lapraskopi olcaktım yapışıklıktan girememiş doktor benim de çikolata kisti ve tüpler alındı hala dikiş yerleri acıo oturup kalkarken zorlanıorum da doktora da soramadım normal mi die
Ben sordum daha yeni ameliyat oldun normal dedi bn ilk hafta tek başıma yataktan kalkamıyordum sağa sola dönemiyordum yatakta sandalyede oturamıyordum şuan 2 hafta bitti ama hala dik bir şekilde oturamıyorum. Sonuçta sezeryan gibi kesik açıldı sezeryan olanlar da normal diyor

ilk hafta benimde öyleydi çok zordu saol cnm içim rahatladı anormal durum mu var diye düşünüyordum artık

Öncelikle gecmıs olsun. Bende pko luyum ve 15 aylık evliyim şu an hamıleyım. Ve Dr ilk gıttıgımde Yumurta kistim oldugunu ogrendım sonra kan tahlili istedi hamıle oldugumu ögrendım aynı zamanda. Muhtemelen herkesin kisti pkosu bıle farklıdır fakat sunu unutma saglıgın için tedavini uygula ve işini Allaha bırak inan ansızın oluyor asla olmayacak zıhnıyle yasama oluruna bırak. Allah acil şifalar versin inşaallah gonlune gore versin

Hayırlı olsun bana da dua edin darısı başıma inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…