yumurtalik kisti ameliyati olanlar

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
Aranizda yumurtalik kisti ameliyati olan varmi kistleriniz kac cmdi ve yumurtaliginiz zarar gordumu kist cikarma sirasinda lutfen yardim edin bana 5 haftalik hamliyim ve sol yumrtlkta 8,cm kist cikti

bende vardı ama ne kıstı bırsuru kıst var dermoıt kısttı benımkı laparoskopık amelıyatla alındı yumurtalıgım zarar gormedı ıyı bır yerde olmak lazım doktor onemlı bu ıste zaten hamıleymıssın zarar gorse bıle yanı zaten bıldıgım hamıleyken alamıyorlar ancak dogumda gecmıs olsun

bende vardı ama ne kıstı bırsuru kıst var dermoıt kısttı benımkı laparoskopık amelıyatla alındı yumurtalıgım zarar gormedı ıyı bır yerde olmak lazım doktor onemlı bu ıste zaten hamıleymıssın zarar gorse bıle yanı zaten bıldıgım hamıleyken alamıyorlar ancak dogumda gecmıs olsun
Yunurtalama tedavisi sirasinda olusan bir kist yunurtanin birisi asiri buyumus catlayamams ve kist olnus 8 cm dr patlayabilr patlarsa ameliyat dedi hem bebegimden kirkuyorm hemde yumurtaligim tupum vs zarar gorur diye patlama sonrasi yada ameliyat siradinda

Merhaba, ben 20 ekim de ameliyat oldum. Açık ameliyatla iki yumurtaligimdada bulunan dermoid yapılı kistler alındı. Kistler patolojiye gitti ve cok sukur iyi huylu çıktı,bu sebeple yumurtalik arım alınmadı. Fakat karın bosluklarimdaki ağrı yüzünden nefes alırken esnerken sağa sola dönerken sıkıntı yaşıyorum. Gaz problemimde olduğunu söyleyebilirim(fazlaca gaz var). Çekmiş olduğum agrilarla ilgili tavsiyesi yada bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Back