Yumurtalık kisti ağrısı iki günde kendiliğinden geçer mi?

TubiMar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
18
2
6
30
Herkese merhabalar,
Bu ay hamile kalma ihtimalim vardı. Adetime 10 gün kala sol kasıkta bacağıma ve belime vuran bir ağrı başladı. Hamilelik belirtisi olabileceğini düşündüm, heyecanlandım. Bu arada mide bulantısı ve yanması da başladı. Ağrım dört gün sürdü. Kadın doğum doktoruna gittim. Sol overda 23 mm kist olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi. Adetin başlayınca iç dedi. Ertesi günü koyu kahverengi az bir akıntım oldu. Ardından yarım saat kadar şiddetli sancım oldu. Sonra ağrım yavaş yavaş geçti ve ertesi günü tamamen geçmişti. Sadece uzanırken çok hafif batmalar oluyor. Sormak istediğim şuydu bu kistlerin ağrısı tedavisiz birden kesilir mi yoksa hala hamile olma ihtimalim olabilir mi? Yaşadığım akıntı yerleşme kanaması olabilir mi? Şuan adetime iki gün var ve hiçbir belirtim yok. Normalde göğüs ağrısı ve ara ara sancıların başlaması gerekirdi.

Geçmiş olsun adet öncesi kahverengi lekelenmeler bende de oluyor ayrıca kahverengi akıntıyerleşm kanamasıda olabılır adet gününüz geçtikden somra test yapın
bende hamile kalmak için tedavi görüyordum klomenkullandıkdan sonra sonra onlarda çok sayıda kist yapmış benımde cok şiddetli ağrım oldu geçen ay adet döneminde hiç bir ilaç tedavisi vermedi bana küçülmezse ameliyat dedı

Çok teşekkürler yanıtınız için. Adetim üç gün gecikti ama hala bekliyorum ağrılarım gelip gidiyor normal bir gecikme de olabilir bilemiyorum merak da ediyorum beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…