Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
Kızlar öncelikle hepinize merhabalar.. yeni öğrendiğim ve araştırmalarımın sonucu belli bir netice elde edemediğim için sizlerden bilgisi tecrübesi olan varsa lütfen aktarmasını isteyeceğim ki bende sorunu olan arkadaşıma yardımcı olayım.3 senedir evli olan bir arkadaşım var ve yaklaşık 1.5 2 senedir korunmuyorlar,bunun üzerine çocukları olmuyor.Arkadaşım bana eşinin küçükken yumurtalık kayması diye adlandırıldığı testislerin içine kaçması halk tabiriyle nitelendirildiği durumdan dolayı ameliyat olduğunu söyledi.ve araştırmışlar ve bunun erkek infertilitesini ortaya çıkardığını görmüşler hemen yarına dr. randevusu almışlar gidecekler çok endişeliler her ikiside benimde hiç bir şekilde vakıf olmadığım bir konu olduğu için yardım edemedim.nette biraz araştırdım pek gerekli ve yeterli şeyler bulamadım.sizlerden ricam bu konuda deneyimi tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.bu yumurtalık kayması nedir?erkekte kısırlığa neden olur mu? tedavisi varmıdır?varsa nasıl bir yol izleniyor paylaşırsanız çok sevinirim .sevgiler....
I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
bilgisi olan yardım edebilecek kimse yok mu?