Yumurtalik da kist

Bende de var, en son gittiğimde doktor, çocuğun olsa tedaviye gerek yok aslında ama, ileride çocuk istiyorsan tedavi şart deyip doğum kontrol hapı vermişti.
Bebek işini zorlaştırıyor anlayacağın. Ama buna rağmen hamile kalanların da olduğunu duymuştum, en iyisi bir doktora danışman.

Doktora gittim doktor söyledi hamile kalmaya engel değil dedi fakat zorlaştırıyor dedi pro women diye bi toz verdi onun etkisi olurmu acaba.

Bekar mısınız? Genelde ilaçla tedaviyi evlenmemiş olanlara uyguluyorlar diye biliyorum.

Muhtemelen faydası olur, benim arkadaşımda da vardı aynı şekilde, tedavi oldu, şimdi iki tane oğlu var.

Masallah. rabbim herkeze nasip etsin, teskkr ederim.

Doktora bakilmanızı tavsiye ederim evlendikten sonra enfeksiyon artma olasılığı yuksek oluyor kisti etkileme olasılığı da büyük olacaktır önceden bakilmaniz da fayda vardır

Doktora bakilmanızı tavsiye ederim evlendikten sonra enfeksiyon artma olasılığı yuksek oluyor kisti etkileme olasılığı da büyük olacaktır önceden bakilmaniz da fayda vardır
Yarın yine gideceğim, ama adet dönemlerini ve sıklığını etkilemiyorsa, büyük bir sıkıntı oluşturmuyor diye biliyorum.

Benim adet dönemlerim de de düzensizlik yapıyor ve aşırı derece de ağrım oluyor. Onuun için fitil verdi, Ben bakarken de bakılmıştım, böyle bi sıkıntı olduğu söylenmemişti evlendikten sonra söylediler.

Evlendikten sonra çıktı demek ki. Benim de 3-4 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…