Yumurtalık ameliyatı olup hamile kalanlar yazabilir mi? Bir umut olsun

fato45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
243
5
46
Manisa
Ben 4 yıl önce sağ yumurtalıktaki kistten dolayı ameliyat oldum. 3 yıldır da evliyim. Bebek istiyoruz. Ama olmadı. Bütün testleri yaptırdım neredeyse, tüplerim açık çıktı. Hormonlarım normal. Eşimin değerleri çok düşük değil fakat doktor varikosel teşhisi koydu. Korkuyorum ya ameliyttan dolayı hiç olmazsa diye. Varsa hamile kalan yazarsanız umutları tükenmek üzere olan birine umut olup hayır dua alırsınız :(

Benim arkadasım bekarken kist yüzünden yumurtaligi alındı. Ameliyattan iki sene sonra evlendi. Cok panik yaptı olmayacak diye Dr lara gitmeye başladı. Dr lar olur problem etme dedi ama o sabredemedi tüp bebek yaptırdı hemen ve tuttu simdi kızı 2 yasında. Tek yumurtalikla bile normal olabileceğini söylemişti Dr lar

Ben 4 yıl önce sağ yumurtalıktaki kistten dolayı ameliyat oldum. 3 yıldır da evliyim. Bebek istiyoruz. Ama olmadı. Bütün testleri yaptırdım neredeyse, tüplerim açık çıktı. Hormonlarım normal. Eşimin değerleri çok düşük değil fakat doktor varikosel teşhisi koydu. Korkuyorum ya ameliyttan dolayı hiç olmazsa diye. Varsa hamile kalan yazarsanız umutları tükenmek üzere olan birine umut olup hayır dua alırsınız :(

Merhaba canim, bende böyle bir konu acmistim hic cevaplayan olmadi :(

Bendede kist vardi. Genc kizligimdan itibaren varmis. Bende 1. bebegimden sonra ögrendim ve ameliyat oldum, hemde yumurtaligim bile gitti. Bir sene önceydi. Ve simdi allahima sükür hamileyim. Insallah saglikli bir sekilde devam eder.

Ümidini yitirme. Tüplerde bir sorun yoksa olur insallah. Sana umut olabilmisimdir insallah canim ...

Peki sen bekarkenmi ameliyat oldun? NAsil anladin kist oldugunu?

Merhaba canim, bende böyle bir konu acmistim hic cevaplayan olmadi :(

Bendede kist vardi. Genc kizligimdan itibaren varmis. Bende 1. bebegimden sonra ögrendim ve ameliyat oldum, hemde yumurtaligim bile gitti. Bir sene önceydi. Ve simdi allahima sükür hamileyim. Insallah saglikli bir sekilde devam eder.

Ümidini yitirme. Tüplerde bir sorun yoksa olur insallah. Sana umut olabilmisimdir insallah canim ...

Peki sen bekarkenmi ameliyat oldun? NAsil anladin kist oldugunu?

Amin canım. Ben de bekardım ameliyat olduğumda. Bir yıl sonrasında evlendim. İdrar yollarından dolayı gitmiştim jinekoloğa o da kist olduğunu söyledi. Bir çok doktora gittim hepsi acil ameliyat dedi. Ben de oldum. İnşaallah benim de tez zamanda hayırlısıyla olur :) Korkuyorum ümidimi kaybetmekten :(((

Back