Yumurtalık ameliyatı fikri olan

Oyuncakbebek

Mucizem♥️
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
228
250
18
Kız kardeşim 1 yıllık evli bebek dusunuyordu.
Bugün doktoru kapalı yumurtalık ameliyati demiş. Çok korkuyo
Bilgisi olan var mı bu ameliyatı olursa hamile kalması zorlaşır mı? Sonuçta yumurtaligina zarar verebilir belki

Kistimi var kardeşinizin? Eğer öyleyse ben yumurtaligimdaki kist için 3 ay önce kapalı ameliyat oldum çok kolay bir ameliyat ve sonucu iyi oldu . Bir sıkıntı da olmadi . Şimdi bebek için bekliyorum

Kistimi var kardeşinizin? Eğer öyleyse ben yumurtaligimdaki kist için 3 ay önce kapalı ameliyat oldum çok kolay bir ameliyat ve sonucu iyi oldu . Bir sıkıntı da olmadi . Şimdi bebek için bekliyorum
Dermoid kist demiş doktor yumurtaliklarinda kapalı ameliyat olacakmış inşallah önemli bi sorun çıkmaz.
Hamilelik için uğraşıyordu demekki ondan dolayı kalamiyordu

Dermoid kist demiş doktor yumurtaliklarinda kapalı ameliyat olacakmış inşallah önemli bi sorun çıkmaz.
Hamilelik için uğraşıyordu demekki ondan dolayı kalamiyordu
Dermoid kist de engelliyor evet ve çok önemli kist.aldirsa çok iyi olur hiç sorun yaşamaz

Merhaba bende kasım ayında aldırdım sag ve soldan. Kapalı amelıyat ile. Biri bagırsak duvarıma yapısıkmış. Bende 6 aydır denıyordum boşunaymıs kist varmıs. Şimdi kasımdan beri denıyorum bakalım inşallah guzel haberler alırız hepımız

Canım inşallah ya . Ben hemen olur diye düşünmüştüm tek sorun bu diye . Ama neden olmuyor anlamadım. Doktorum bekle 6 7 ay dedi . Olmassa aşılama veya tüp bebek diyor ama ben istemiyorum.bir evladım var zaten . Normal olsun istiyorim . Size doktorunuz bisey dedimi acaba ameliyattan sonra ?

Benim henüz cocugum yok 30 yasındayım gec evlenmeyı secenlerdenim:) evlenmeden önce ultrasonla muane olmustum karından. Doktor hatasımı artık bılmıorm bana hıc bıseyınız yok demıstı. Cok şiddetli agrılarım oluyordu regl zamanı. Ama karın agrısı gibi değil. Dik yuruyemıodum 3 gun. Hemoroidden bıle suphelendık.Meger bagırsak Duvarıma yapısık oldugu ıcın agrı yapıyormus. Kasımda amelıyat oldum doktorum kasımda başla denemelere dedı.reglilerim düzenlidir. Amelıyattan sonra 2 ay 4 gun sapma oldu. Hormon testlerım vs normal duzgun amh 1.00 doktorum sınırda ama kotu değil dedi. Kasımdan bu yana denedık fakat yumurtlama gunumu hesaplamada yanlıslık yapmısım 2 ay boyunca. Bu ay duzelttım bakalım beklıyoruz. Doktorum 2 3 ay deneyıp olmayınca panıkleme dedı saglıklı bıreylerde 1 sene denetıyoruz dedı bu arada yumurtalarıma hıc zarar verılmedı zaten bıtanesı bagırsak duvarıma yapısıkmıs.

Siz amelıyattan sonra kaç kere denediniz? Yumurtlama tarıhı hesaplama ıcın ovulasyon kiti kullanıyor musunuz ben telden programdan hesaplıyorum bırkaç program aynı anda. Programlar 28 gun olarak sabıt almıs regl olma duzenımı. Amelıyttan sonra 4 gun saplamaları 24 gunde bır oluyormusum gibi hesaplamayıp 28 gunde bır dıye aldıgı ıcın bız yanlıs gunlerde denemişiz. Dermoid kistle hamıle kalan arkadasım var. Bu kist hem engel hem engel değil dıyorlar bız neden kalamıyoruz valla cok zor sureç beklemek sabır. Rabbım yardımcımız olsun. Ben o duyguyu daha hıc tadamadım bıraz daha deneyecegım doktorumla gorusup artık tüp bebek vs ne gerekıyorsa yapacagız

Anladım canım . Bende 29 yaşındayım. Ikıncı için çabalıyoruz kizim bir kardeşle büyüsün istiyoruz kendisi de öyle istiyor tabi.benimde büyük tuvaletimi yaparken karnım ağrıyordu adetliyken ama sadece . Bağırsaklarda yapışıklık olmamıştı ama ameliyat oldum o yine de geçmedi onu anlamadım hiç
Amn değerim benimde 2.35 .
Inanirmisin bende takvime göre hesaplıyodum. Ovulasyon testi aldım takvimle alakası yok yumurtlamamin. 2 aydır kullandım bu ay da adet oldum . 3. Denicem ovu testi . Bekliycez o zaman bakalım bir kaç ay daha

Bekle canım boraz daha ameliyat yeni oldun . Evet deniyorum ovulasyon testi . Sende bi dene derim . Valla bende anlamış değilim . Kızıma da 1 buçuk senede hamile kalabildim kist vardı yine ama küçüktü tedavisiz oldu . Bu sefer ağrılar ve bebek isteği olunca ameliyat şart oldu . Ben ilişkiye giremiyorum ağrıdan. Allah nasip eder insallaj bi tane bari sanada

Valla bende 2 tane dusunuyorum. Artık birini yaptıktan sonra arada yaş farkı olmadan cok beklemeden 2.de doğururm bakalım inşallah canım valla olur. Ovulasyon testıyle takvım hıc mı uyusmuyor yaa valla anlamadım bu işi. Sende bende amelıyat olduk ya bı 6 ay en az deneyelım yumurtalıklarda yeni kendıne gelıyor zaten. Sizin amh falan da cok yuksekmış. Guzel yanı. Hormon testı vs yaptırdınız mı?

Ya birde bu ovulasyon testını hangı gun yapmaya baslamamız lazım bana anlatabılır mısınız nette yazıyor ama cok karısık valla beynım yandı artık

Ya birde bu ovulasyon testını hangı gun yapmaya baslamamız lazım bana anlatabılır mısınız nette yazıyor ama cok karısık valla beynım yandı artık
Adetin bittigi gün değilde ondan sonraki gün testi saat 3 gibi hergun yap bir kere . 2 saat önceden su falan içme. Tamamen iki çizgi koyu olduğunu gorene kadar testi yap. Çıkmasa bile koyu testi yapmayı bırakma . Belki geç yumurtlarsın. Sonra o gün ve ertesi gün ilişkiye gir . Sonra testi yapma bi daha. Yani köyü çıkınca ilişkiye gir ertesi gün testi yine yap siliklesicek eğer siliklesmezse yumurtlama daha olmadi ama olmak üzere demektir. Mesela ben takvime gore takip ediyodum yumurtlama günlerimi ama alakası yokmuş. Adet bitiminden bazen 3 bazen 5 gün sonra yumurtlama görüyorum ben takvime gore daha sonra gözüküyor. Yani iyi bisey öğrenmek . Ben 2 aydır yaptım olmadi hamilelik ama en azından öğrendim. Bişey sorucagin zaman sor bana test yapmaya başlayınca . 3 ay test yaparak ilişkiye gir en azından .internetten çoklu al

Evet canım hormonlarda düzgün. Düşün tek bir vitamin eksikliği bile yok bende . Amh güzel yumurtalar olgunlasiyor çatlıyor döllenme olmuyor.esimde de yok sorun. Anlamadım gitti . Bekliycez bakalım biraz daha daha yeni düzene giriyordur belki de vücudumuz . Zatem ameliyattan sonra ki ayı saymıyorum ben içimizse daha yara taze oluyor . Valla canim hamilelik olursa dediğin gibi arkasından hemen yap yine hemen olmuyor işte .
Benim uyuşmuyor yumurtlama takvimle. Cevremde de uyuşmayan gordum çok . Adetlerim de düzenli ilk defa bu ay adetim erken geldi 3 gün ama . 26 günde bir adet olurum ben ameliyattan sonra da değişmedi gunlerim .

Evet canımbende alayım test ozaman. Bakayım inşallah hyırlısıyla guzel haberler verelım. Evet bencede amelıyat sonrasındakınu bnde saymıyıyorm yavas yavas toparlanıyordur. Hatta suan bıle yenı yenı kendıne geldı bence. Bakalım Allahım nasip etsin burda haberleselım cok tesekkur ederım yardımların ıcın canım ara ara yazısalım boyle

Olur canım ne demek . Özelden de konuşabiliriz istediğin zaman yaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…