yumurtalik agrisi

tavsannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
7.394
14.696
248
30
Ara ara yumurtaliklarimda kasiklarimin altinda cok yogun agrilar oluyor sanki bisey batiyomus gibi ayaga bile kalkamiyorum , doktora ciktim herseyin normal oldugunu soyledi adetim bittikten sonra yada adetime dogru oluyor böyle bisey yaşayan var mı?

Sende benim gibisin yumurtlarken ve yumurtaların çatlarken oluyor bu ağrıların mesela bende yumurtalarım çatlarken falan hissediyorum hatta yumurtam in ne tarafta oluştuğunu dahi hissediyorum doktoruma her gidisimde ne tarafta diyorsam gercektende doğru çıkıyordu mesela ben hamile kaldığım zaman bebeğim tutunurkende hissettim genelde insan kendini çok dinlediği zman bi süre sonra herseyi anlamaya başlıyor doktorunda bi sorun yok diyorsa korkma canım

Hmm anladim canim peki bebegi nasılhissettin yani nasil bi duyguydu bu ara cok garip agrilarim oluyo o yüzden merak ettim :110:

Mesela sol kasığımın orayı sonra bu kemik varya orayı sanki kazmayla biri deşiyordu resmen öyle böyle değil yani bildiğin kazı çalışması vardı içerde ve ara ara giren kasık batmaları arada sanki iple kasığımı bişey çekiyor gibiydi belim falan çok batıyor ağrıyordu sonra bacaklarimin arkaları çok gerilmişti yerde ayaklarımı büküp oturamıyordum böyle işte gerçi hala da yer sofrasına zor oturuyorum :) böyle belirtiler işte daha önce bunların hepsi bi arada hiç olmamıştı :) He birde herseye ağlayasım geliyordu :)

Tuafmis ama anladım :) gecmis olsun diyeyim o zaman bebeğibe uzun ömür versin Allah , bende bi adet oliyim rahatlicam insalah :) aslinda önceden daha çok olurdu böyle agrilar dogum kontrol haoi kullandigimdan beri gecti arada olunca da tekrar insan korkuyo ister istemez

Tuafmis ama anladım :) gecmis olsun diyeyim o zaman bebeğibe uzun ömür versin Allah , bende bi adet oliyim rahatlicam insalah :) aslinda önceden daha çok olurdu böyle agrilar dogum kontrol haoi kullandigimdan beri gecti arada olunca da tekrar insan korkuyo ister istemez
Sağol canım kişiden kişiye değişiyor işte :) amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :) hee sen çocuk istemiyorsun sanırım allah gönlüne göre versin :) ama korkma doktor bi sorun yok dediyse normaldir

Amin :) yok tabiki istiyorum kim istemez ki bebegi olmasini sadece biraz daha zmana ihtiyacim var ayrıca teşekkür ederim canım ilgin icin :):KK68:

Amin :) yok tabiki istiyorum kim istemez ki bebegi olmasini sadece biraz daha zmana ihtiyacim var ayrıca teşekkür ederim canım ilgin icin :):KK68:
Ayy o zman allah gönlüne versin canım istediğin zaman aratmasın inşallah hemencik geliversin bebiş :)) rica ederim arkadaşım her zaman :))

Back