Gebeliğe Hazırlık Yumurtaların büyümemesi klomenle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinkpink6

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
8
3
6
Geçen ay klomene başladım gün de 2 kere 5 gün kullandım adetimin 3. Günü başladım. 11 cm oldu okadar. Bu ay adet oldum tekrar başladım bu sefer günde 3 kere 5 gün. Ama yumurta oluşmamış hiç. 2 gün sonra tekrar çağırdı dr. Yalniz ben her ay ovulasyon testi yapıyorum yumurtlamayı görüyorum ve 14 gün sonra adet oluyorum. 8 aydır yumurtlama takibi yapıyorum kendim testlerle her ay oluyor. Ama bu klomenle yumurta büyümemiş. Şimdi nasıl yol.izleyeyim. igneye mi gecirir dr bilmiyorum moralim de bozuk.
2 gün sonra oluşurmu yumurta 🙄😶😶

Moralinizi bozacak bir durum yok ...iğneyle yumurtaları büyütmeyi deneyecek ...

0

Galiba ama neden büyümüyor anlamadım . Insan kötü oluyor
Canım moralini bozma bukadar ufak bir durum ...klomenin içindeki hormonun mg az gelmiştir .bunlar basit şeyler İnan

Bir aşılama iki tüp bebek bir laporoskopi bir kürtaj deneyimi olan biri olarak söylüyorum bunu...moral inanç teslimiyet ihtiyacın olan en önemli şeyler ...

0

Galiba ama neden büyümüyor anlamadım . Insan kötü oluyor
benim ergenliğimden beri hiç kendi büyümüyor hep doğum kontrol kullandım 1 yıldır da çocuk için çırpınıyorum yine büyümüyor büyüse de çatlamıyor hatta çatlatma iğnesiyle bile çatlamadı haziranda.
kendiliğinden regl olmak ne güzel bir şey ☹️ hiç yaşamadım.

Canım moralini bozma bukadar ufak bir durum ...klomenin içindeki hormonun mg az gelmiştir .bunlar basit şeyler İnan

Bir aşılama iki tüp bebek bir laporoskopi bir kürtaj deneyimi olan biri olarak söylüyorum bunu...moral inanç teslimiyet ihtiyacın olan en önemli şeyler ...
Yumurtalarim büyümüş dr oviterelle diye igne yaptı sukur. Ama bakalim sonucu beklicez. Cok yıprandım bu durumdan artik 1.5 senedir ugrasiyirum

benim ergenliğimden beri hiç kendi büyümüyor hep doğum kontrol kullandım 1 yıldır da çocuk için çırpınıyorum yine büyümüyor büyüse de çatlamıyor hatta çatlatma iğnesiyle bile çatlamadı haziranda.
kendiliğinden regl olmak ne güzel bir şey ☹ hiç yaşamadım.
Yaaa ama uzuldum dualarım seninle

Back