Gebeliğe Hazırlık Yumurtaların aşırı uyarılması ve kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mcdmlkmry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
552
1.236
33
35
Arkadaşlar pek cevap veren yok ama yazıyorum. 10 temmuzda klomen bitti. Pazar günü bir kasık ağrısı başladı acil tahlil yaptı bişey çıkmadı ama ürocare verdi. Ağrım geçmeyince bugun kadın doğuma gittim. Yumurtaların çok uyarılmış dedi kasık ağrısına katlan dedi. Bu durumu yaşayan var mı ağrıyı nasıl geçirdiniz. Birde diğer ay klomen kullanma ikiz olur dedi

Benim basima gelmedi ama is arkadasim da kullaniyordu asiri kasik agrilari oluyordu agliyordu bazen hatta normalmis ama doktor oyle demis

merhabalar 4 yıldır evliyim. hsg filmi çektirdim ardından aynı ay yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. aşırı derecede yürürken merdiven çıkarken özellikle kasıklarım ağrıyor nedendir? böle bir durum yaşayan var mıdır?
Arkadaşlar pek cevap veren yok ama yazıyorum. 10 temmuzda klomen bitti. Pazar günü bir kasık ağrısı başladı acil tahlil yaptı bişey çıkmadı ama ürocare verdi. Ağrım geçmeyince bugun kadın doğuma gittim. Yumurtaların çok uyarılmış dedi kasık ağrısına katlan dedi. Bu durumu yaşayan var mı ağrıyı nasıl geçirdiniz. Birde diğer ay klomen kullanma ikiz olur dedi

Back