yumurtalarımın toplanmasına az kaldııııı

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı tedavımde bugun 8 gunum yumurtalar buyuyor en kucugu 9 en buyugu 14mm olmus dr um 4 gun daha ılac kullanıcaz dedı bı aksılık olmazsa persembe yada cuma yumurtalarım toplanacak acaıp heyecanlanıyorum bakalım kacı dollenecek kacıncı gun transferı olacak en önemlısı sonuc ne olacak allahım sen sabır ve güç ver bana....

sevindim canım.inşallah tedavimiz beraber ilerliyor.benim yumurtalarım.en büyükleri 17 ve 18 mm imiş.yarın akşam çatlatma iğnesini yapacağız.

selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı tedavımde bugun 8 gunum yumurtalar buyuyor en kucugu 9 en buyugu 14mm olmus dr um 4 gun daha ılac kullanıcaz dedı bı aksılık olmazsa persembe yada cuma yumurtalarım toplanacak acaıp heyecanlanıyorum bakalım kacı dollenecek kacıncı gun transferı olacak en önemlısı sonuc ne olacak allahım sen sabır ve güç ver bana....

hadi herşeyin hayırlısı canım stres yapma inşallah herşey yolunda ilerler güzel haberlerinizi duyarızŞeniz

sevindim canım.inşallah tedavimiz beraber ilerliyor.benim yumurtalarım.en büyükleri 17 ve 18 mm imiş.yarın akşam çatlatma iğnesini yapacağız.

canım allah emeklerinizi ziyan etmesin az kaldı inşallah olumlu sonuçlar elde edersiniz. ne tuhaf sizin heyecanınızı bende yaşıyorum.tedavi günlerime döndüm bi an:bbo:

canımım inşallah güzel haberlerini alırız yakında.büyük ihtimalle pazartesi de transferin olur sonrasında dinlenme ve heyecanlı bekleyiş....en zoru da transfer sonrası sonuç beklemek.allah kucağına almayı nasip etsin tatlıımmm..:ecrin_bebek:

canım bugun catlatma ıgnesını yapıyorsunuz degılmı ozaman yarın gelıyosunuz öylemı hadı hayırlısı bakalım

canım bugun catlatma ıgnesını yapıyorsunuz degılmı ozaman yarın gelıyosunuz öylemı hadı hayırlısı bakalım

evet canım bugün 9.40 ta çatlatma iğnesini yapıyoz.hala puregon vurulmaya devam ediyoz.ama kasıklarım öyle ağrıyo ki.yürürken zorlanıyorum.hayırlısı ile bitseydi bi.inşallah mutlu sonuçlar alırız canım.

evet canım bugün 9.40 ta çatlatma iğnesini yapıyoz.hala puregon vurulmaya devam ediyoz.ama kasıklarım öyle ağrıyo ki.yürürken zorlanıyorum.hayırlısı ile bitseydi bi.inşallah mutlu sonuçlar alırız canım.
canım az kaldı sabret ınsallah bu sıkıntıları mutlu haberle unuturuz

sevgili ada67 ve zigo , inşallah ikinizin de tedavileri Allahın izniyle hayırlı ve olumlu sonuçlanır ve doğumlarınız , bebişlerinizin kırkları birbirine karışır :KK66:

ada zigo kızlar positifleri duymaya azzz kaldıııı...yaşasııınnnnn...hayırlısıyla inşşş...:dance:

X