Ben 2. Transfer ile hamileyim şu anda :)İki gün sonra tekrar kontrol var, umarım daha net bir şey söyler. Sanırım senkronize olmasını bekliyor, teşekkür ederim. Sizin süreciniz istediğiniz gibi mi şu anda?
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Rabbim sizede hayırlı vakitte nasip etsinÇok sevindim :) kucağınıza almak nasip olsun inşallah:)
Benim de 4. gün 16 mm önden giden bir yumrurtam vardı.Diğerleri de 13 mm 11 mm ve daha küçükler şeklinde ilerliyodu.Doktorum hiç bir sorun olmaz bu kadar yumurta var en kötü en büyük olan 1 tanesi çatlar dedi.Ama bi yandan yumurta büyütücü iğneler bi yandan çatlama önleyici iğneler derken opu günü hepsi birbirine yakın boyutta dengelenmişti.O en büyük olan dahi çatlamadı.Kısacası hiç bir sorun olmadıTüp bebek tedavisine başladık. Yumurta büyütme işlemi yapılıyor.4. gün kontrole gittik ve yumurtaların farklı boyutlarda büyüdüğünü öğrendik.10 mm var 12 mm 16 mm hatta 5 mm olan bile var. Bu kadar farklı olması doğal mı? Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda? Yumurtaları senkronize olmayan ama sonunda gebelik elde eden var mı?
O kadar içimi rahatlattınız ki, çok teşekkür ederim. Sonraki süreciniz nasıl geçti?Benim de 4. gün 16 mm önden giden bir yumrurtam vardı.Diğerleri de 13 mm 11 mm ve daha küçükler şeklinde ilerliyodu.Doktorum hiç bir sorun olmaz bu kadar yumurta var en kötü en büyük olan 1 tanesi çatlar dedi.Ama bi yandan yumurta büyütücü iğneler bi yandan çatlama önleyici iğneler derken opu günü hepsi birbirine yakın boyutta dengelenmişti.O en büyük olan dahi çatlamadı.Kısacası hiç bir sorun olmadı
1 nisanda transferim olacak, heyecanla bekliyorum :)O kadar içimi rahatlattınız ki, çok teşekkür ederim. Sonraki süreciniz nasıl geçti?
Tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta büyütme işlemi yapılıyor.4. gün kontrole gittik ve yumurtaların farklı boyutlarda büyüdüğünü öğrendik.10 mm var 12 mm 16 mm hatta 5 mm olan bile var. Bu kadar farklı olması doğal mı? Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda? Yumurtaları senkronize olmayan ama sonunda gebelik elde eden var mı?
Benim yumurtalarım toplandı asenkronikti ama istenilen seviyeye gelenler vardı onlar alındımerhaba benimde o sekilde oldu 5 yumurtam vardi 4.gun biri 20 cm ulasmis digerleri fazla buyumemis dedi dr o yuzden diger aya birakalim dedi sizin nasil oldu surec